Travfesten starter i dag

Skrevet av Marius Lundstein,  04.07.2019
Artikkelbilde
Søndag hedres Ulf Thoresen på Jarlsberg travbane. Foto: Hesteguiden.com

Det er klart for årets store høydepunkt på Jarlsberg travbane i Tønsberg; Jarlsberg Grand Prix. I fire dager til ende byr Jarlsberg på topp travsport. 

For oss travfrelste er Jarlsberg Grand Prix en av sommerens store høydepunkter. Mange legger sommerferien sin til Tønsberg denne helgen for å kose seg med flotte hester, god sport og hygge. Det hele starter opp i dag med unghestenes dag der de norskfødte treåringene er i fokus. Blant annet debuterer Te Amo Corazon, auksjonsdyringen fra 2017. 

Festen fortsetter fredag kveld der Champion Jarlsberg Grand Prix er trekkplasteret. Til vinneren av løpet venter en førstepremie på hele 300 000 kroner. Hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix får vi servert lørdag, og her får vi blant annet se Hillary B.R. Mange satt igjen med store øyne da Hillary B.R. travet 09,9 i kvalifiseringen. Vi gleder oss til å se henne i aksjon igjen! 

Søndag skal kuskemesteren Ulf Thoresen hedres i eliteløpet Ulf Thoresen Grand International. Gretzky B.R. og Photo Lavec forsvarer de norske fargene, og de møter hard motstand i blant annet OGP-vinneren Vitruvio og fjorårets eliteloppsvinner Ringostarr Treb. 

Sommertravet vil også være på plass med sitt arrangement, og med gode værprognoser ser vi frem til en strålende helg på Jarlsberg. Under følger baneprogrammet til alle dagene (klikk på lenken): 

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag