NM for kaldblodshester 2019

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  18.07.2019
Artikkelbilde
Tittelforsvarer Odd Herakles er en av de heteste seiersekandidatene i åpen klasse i årets NM for kaldblodshester.(Foto: Hesteguiden. com)

Lørdag avvikles NM for kaldblodshester, henholdsvis åpen klasse og hoppeavdeling - på Sørlandets Travpark. 2 flotte felt og sportrekningene inviterer til potensielt spennende oppgjør.

I hoppeavdelingen så knytter det seg både usikkerhet, spenning men også forventninger til at dronningen Ulsrud Tea skal ta hjem et nytt norgesmesterskap. Men et utfordrende startspor(8) isamt at de siste resultatene før en løpspause ikke var helt i "Super Tea-klasse", gjør gjerne sitt til at man nå spekulerer i at flere deltagere kan kjempe om NM-tittelen.

I åpen klasse så glimrer noen av de siste års kaldblods-kjemper med sitt fravær grunnet skadeproblemer, og flere kronprinser er i ferd med å vokse frem i kjølvannet av dette. Tittelforsvarer Odd Herakles må denne gang starte fra bakspor og dette åpner opp  løpet. En annen telemarking i form av innersporets Roli Eld vil garantert ha et ord med i laget og totalt sett så ser løpet ut til å kunne bli en tøff batalje.

DNT ønsker alle deltagere med tilhørende interessenter rundt - lykke til på lørdag.