"Super Saturday" 14.desember

Skrevet av Magne Engebretsen, Equus Media,  13.11.2019
Artikkelbilde
Et uhyre spennende kaldblodsløp avsluttet fjorårets tilsvarende V75-lørdag før jul på Bjerke - nytt av året blir det at denne V75-omgangen altså avvikles som kveldsstevne.(Foto: Hesteguiden.com)

Lørdag 14. desember blir det dobbel sjanse til å sikre seg V75-millioner. Denne dagen blir det to unike muligheter til å sikre seg store gevinster i V75.


Ønsket er å skape en travfest som innledes med felles internasjonal V75 til Bergsåker og fortsetter med Gulljackpot i V75 på Bjerke.
- Dette er et samarbeid mellom Det Norske Travselskap, Norsk Trav, Bjerke Travbane og Norsk Rikstoto. Den nest siste lørdagen før jul er erfaringsmessig en av årets viktigste dager når det gjelder spill på hest. Nå ønsker vi å prøve ut et nytt konsept som vi tror vil engasjere våre kunder
På denne måten skaper vi en skikkelig «Super Saturday». Først tilbyr vi spill til V75-løpene på Bergsåker travbane i Sverige. Der vil innleveringsfristen for V75 være klokka 16.20. Når stevnet er avsluttet i Sverige starter vi opp på norsk jord. Bjerke vil krydre kvelden med en fantastisk Gulljackpot i V75 med innleveringsfrist klokka 20.00. Det betyr at Norsk Rikstoto dobler førstepremiepotten for å gjøre spillet ekstra attraktivt, forteller Norsk Rikstotos produktsjef, Øivind W. Johannessen.

Travjulebord på Bjerke
Bjerke travbane gleder seg til å arrangere Superlørdag og håper å lokke et stort publikum til Bjerke:
- Vi kan lokke med god mat, herlig førjulsstemning og stor travsport fra både Sverige og Norge. De som møter opp vil få med seg alle begivenhetene, og det kommer til å være herlig julebordstemning på landets hovedbane denne dagen. Det er spennende å teste ut et nytt konsept, og jeg har stor tro på det. Som arrangør gleder vi oss, sier Bjerke travbanes direktør, Arnlioth Heltberg.

Stor sport
Endringen medfører at stevnet på Bjerke vil startere senere enn opprinnelig planlagt, og senere enn en ordinær V75-lødag. Første løp planlegges å starte kl. 19.10.

 - Dette blir et spennende forsøk, som vil sørge for gode inntekter for norsk travsport. Så jeg både håper og tror at de aktive vil slutte positivt opp om arrangementet. Selv om det er stort spillefokus denne dagen med Gulljackpot i det norske V75-spillet så blir det garantert også riktig fin sport denne førjulskvelden. Blant mange fine løp står også tradisjonsrike Th. Gjølstads Minneløp for 3- og 4-årige kaldblodshester, samt Kristianiapokalen for kaldblodseliten på programmet, forteller Norsk Travs, sportssjef, Tron Gravdal.

Løpene på Bjerke vil ha høy sportslig kvalitet, og selv om løpene starter en del senere enn en ordinær V75-lørdag, så tror ikke trioen at endret stevnestart vil ha noen negativ innvirkning:
- Som sagt blir det to muligheter til å delta i hovedproduktet V75, og vi er meget spente på hvordan dette vil slå ut, men vi er optimister, sier Tron Gravdal.

Vi ønsker også å informere om at det til denne løpsdagen utbetales reise og transporttilskudd ihht.gjeldende regelverk for de løp som er skrevet ut som V75-løp(proposisjon 1-7)

Innmelding til løpsdagen: mandag 9. desember kl. 08:00-08:30 Innmelding via internett: innen mandag 9. desember kl. 08:30 Starterklæring: mandag 9. desember kl. 10:00-11:00. Utenlandskregistrerte hester og norskregistrerte hester i utenlandsk trening, skal meldes innen kl. 09:00 siste hverdag før ordinær innmeldingsfrist. Tlf Innmelding/starterklæring: 22 95 61 25. Start 1. løp: kl. 19:10