Velkommen til vår store festhelg

Skrevet av Svein Morten Buer / Marius Lundstein,  16.08.2019
Artikkelbilde
Velkommen til Klasseløpshelgen! Foto: Hesteguiden.com

Generalsekretær Svein Morten Buer ønsker deg velkommen til Klasseløpshelgen. 

Klasseløpshelgen er en helg hele travsportsfamilien ser fram mot hvert år. Vårt aller beste oppdrett skal kjempe om sportens blå bånd i Derby-løpene og våre norskfødte ungdomstravere kjemper om heder og ære i Norsk Travkriterium.

I tillegg skal nesten 200 norskfødte åringer selges på auksjon til nye håpefulle eiere. Sitringen og spenningen som alt dette utløser er til å ta og føle på. For deg som gleder deg til nettopp denne følelsen, vil vi oppfordre til å dele med de rundt deg. Ta med deg travlagets medlemmer på tur eller inviter med deg noen venner. Slik kan du bidra til å øke feststemningen under denne helgen.

Vi ønsker alle hjertelig velkomne og gleder oss til stor sport av våre beste norskfødte travere!

Med vennlig hilsen
Generalsekretær Svein Morten Buer

 

Klasseløpshelgen arrangeres 6-8. september på Bjerke Travbane. Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no. Ønsker du å bestille bord under under Klasseløpene så får du informasjon om det her.  
Hvis du vil tilbringe hele helgen i Oslo må du ikke glemme å benytte deg av DNTs avtale med Thon Hotell. Bestill overnatting med DNTs rabatter her. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på post@travsport.no