Veikle Balder Cup - 2 kval igjen før finalene

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  16.08.2019
Artikkelbilde

I henhold til den tidligere annonserte terminlisten for kval.løp til Veikle Balder Cup så er det foretatt noen endringer som vi ønsker å informere om her.

Nå gjenstår det kun 2 kval.løp i årets Veikle Balder Cup før finaleløpene går av stabelen i forbindelse med V75-omgangen på Biri lørdag 12.oktober.

Det var annonsert at kval 7 av 8 skulle kjøres på Bjerke fredag 6.september, dette oppsatte løpet kjøres i steden på Bjerke onsdag 18.september(ligger inne som proosisjon 10 i løpsdagskalenderen).

Kval 8 av 8 går på Bjerke den 2.oktober som oppsatt ihht.terminlisten for kval i Veikle Balder Cup, men i den trykte utgaven av løpsbulletinen så figurerer det et hoppeløp for kaldblodshester stengt 105 000 som proposisjon 2 denne løpsdagen. Dette løpet er i ettertid endret/fjernet og erstattet med det løpet som var oppsatt i terminlisten over kval i Veikle Balder Cup.

Se løpsdagskalenderen for disse 2 løpsdagene for å finne de eksakte løpsproposisjonene til disse 2 nevnte kval.løpene

Finalene  kjøres altså på Biri, lørdag 12. oktober i V75. Poengskala i kvalifiseringsløpene er som følger: 30-12-8-6-4-3-1. Det er ikke startplikt i finalen, men det er fortrinn til hester som har samlet "poeng" fra kval.løpene. OBS: Evt ledige plasser i finalen går til alle fireårige, da med ordinært uttak og rangering etter startpoeng.