Tilskudd til kjøp av hest på Klasseløpsauksjonen

Skrevet av Marius Lundstein,  24.08.2019
Artikkelbilde
Tønsberg og Omegn Travforening tilbyr tilskudd til medlemmer som kjøper hest på årets auksjon. Foto: Hesteguiden.com

Tønsberg og Omegn Travforening tar stafettpinnen og melder seg på årets auksjonsengasjement. 

Tønsberg og Omegn Travforening gir tilskudd til kjøp av hest under Klasseløpsauksjonen 2019, og oppfordrer alle travlag i Norge til å gjøre det samme. Under har vi summert opp de travlagene som så langt har meldt seg på årets auksjonsengasjement. 

Hvordan kan ditt travlag bidra til årets auksjon? Les mer ved å trykke her. 

Tønsberg og Omegn Travforening

Tønsberg og Omegn Travforening gir kr 10.000,- i direkte tilskudd til medlemmer av foreningen som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen 2019.

Styret har satt begrensning:

Tilskuddet begrenses til de første 3 kjøpene gjort under Klasseløpsauksjonen og gjelder medlemmer hos Tønsberg og omegn Travforening (betalende medlem i 2018).

Ved flere kjøp vil den totale økonomiske tilskuddspotten (30.000,-) bli delt likt på antall kjøpte hester, og uansett med maks tilskudd 10.000,- pr hest. 

Hesten MÅ registreres på et TOT medlem og vedkommende må stå først, som ansvarlig eier. Det kan gjerne være et andelslag, men da med TOT-medlemmet som ansvarlig eier.

Tilskudd utbetales etter at hesten er registrert hos DNT på ny eier.

Tønsberg og omegn Travforening ønsker at alle landets travlag tar opp hansken da selv små tiltak kan stimulere til økt kjøpslyst. 

For detaljer eller spørsmål om tilskuddene, ta gjerne kontakt med leder Beate Holmstrøm på e-post: beaholm@online.no eller mobil 949 80 611.

Holmestrand og Omegn Travforening

Holmestrand og Omegn Travforening gir kr 10 000,- i direkte tilskudd til medlemmer av foreningen som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen 2019.

I tillegg til det økonomiske tilskuddet får man ett av følgende valgfrie alternativ:

1: En måned betalt opphold hos registrert travtrener som er medlem av Vestfold Travforbund for innkjøring/temming o.l. (verdi ca. kr 12 000,-).

2: Alle innskudd til Norsk Trav-Kriterium og Norsk Trav-Derby dekkes av foreningen (verdi mellom kr 9 000 og kr 15 000,-).

3: 2 paller med kraftfôr samt 3 års gratis trening i foreningens treningsløype i Løvalddalen (verdi kr 9 000,-).

Statutter

  • Det økonomiske tilskuddet begrenses til de første 5 kjøpene gjort under Klasseløpsauksjonen og gjelder medlemmer hos Holmestrand og Omegn Travforening (per 20.8.2019).
  • Ved flere kjøp vil den totale økonomiske tilskuddspotten (kr 50 000,-) bli delt likt på antall kjøpte hester, og uansett med maks tilskudd kr 10 000,- per hest.
  • Alle kjøp får uansett et av de andre alternativene.
  • Hesten MÅ registreres på et medlem av foreningen som ansvarlig eier. Andelslag ønskes velkommen, men da med et av foreningens medlemmer som ansvarlig eier.
  • Tilskudd utbetales etter at hesten er registrert hos DNT på ny eier.

Vi håper tiltaket faller i smak hos foreningens medlemmer og sender med glede nok en gang stafettpinnen videre til Ringsaker og Omegn Travlag. Håper de henger seg på denne gangen.

For detaljer eller spørsmål om tilskuddene, ta gjerne kontakt med leder Magnus Taanevig på mail: magnus.taanevig@edgegroup.com eller nestleder Morgan Sannes på mail: p-mosa@online.no

Horten og Omegn Travforening

Horten og omegn Travforening gir kr 10.000,- i direkte tilskudd til medlemmer av foreningen som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen 2019.


tillegg til det økonomiske tilskuddet får man ett av følgende (valgfri) alternativ:

1:  To måneder betalt opphold hos en av foreningens travtrenere, hos enten Lars Romtveit eller Anne Grete Rasmussen, i forbindelse med innkjøring/temming o.l. 

Verdi ca 12.000,- En måned blir sponset/dekket av trener og en måned dekkes av HOT.

2:  Alle innskudd til Norsk Trav Kriterium og Norsk Trav Derby betalt av HOT.
Verdi mellom 9 og 15.000,- avhengig av starterklæring finale og klasse

3:  1 pall med kraftfôr samt 1 splitter ny komplett Wahlsten travsele fra Top Racing as.
Verdi ca 9.000,-

Statutter:

Det økonomiske tilskuddet begrenses til de første 5 kjøpene gjort under Klasseløpsauksjonen og gjelder medlemmer hos Horten og omegn Travforening (pr. 25/8-2019).

Ved flere kjøp vil den totale økonomiske tilskuddspotten (50.000,-) bli delt likt på antall kjøpte hester, og uansett med maks tilskudd 10.000,- pr hest. 
Alle kjøp får et av de andre alternativene.
Hesten MÅ registreres på et HOT medlem og vedkommende må stå først, som ansvarlig eier. Det kan gjerne være et andelslag, men da med HOT-medlemmet som ansvarlig eier.

Tilskudd utbetales etter at hesten er registrert hos DNT på ny eier.

For detaljer eller spørsmål om tilskuddene, ta gjerne kontakt med leder Tina Gabrielsen på mail: Gab790@hotmail.com eller nestleder Marius Bugge på mail: Marbug@sykehuspartner.no