Tilskudd til kjøp av hest på Klasseløpsauksjonen

Skrevet av Holmestrand og Omegn Travforening / Marius Lundstein,  24.08.2019
Artikkelbilde
Holmestrand og Omegn Travforening tilbyr tilskudd til sine medlemmer som kjøper hest på årets auksjon. Foto: Hesteguiden.com

Fredag startet Horten og Omegn Travforening auksjonsengasjement, og tilbyr tilskudd til sine medlemmer som kjøper hest på årets auksjon. Nå har et nytt travlag meldt seg på! 

Holmestrand og Omegn Travforening tar utfordringen fra HOT med følgende beskjed til sine medlemmer: 

KJØP HEST PÅ KLASSELØPSAUKSJONEN DA VEL!

Holmestrand og Omegn Travforening gir kr 10 000,- i direkte tilskudd til medlemmer av foreningen som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen 2019.

I tillegg til det økonomiske tilskuddet får man ett av følgende valgfrie alternativ:

1: En måned betalt opphold hos registrert travtrener som er medlem av Vestfold Travforbund for innkjøring/temming o.l. (verdi ca. kr 12 000,-).

2: Alle innskudd til Norsk Trav-Kriterium og Norsk Trav-Derby dekkes av foreningen (verdi mellom kr 9 000 og kr 15 000,-).

3: 2 paller med kraftfôr samt 3 års gratis trening i foreningens treningsløype i Løvalddalen (verdi kr 9 000,-).

Statutter

  • Det økonomiske tilskuddet begrenses til de første 5 kjøpene gjort under Klasseløpsauksjonen og gjelder medlemmer hos Holmestrand og Omegn Travforening (per 20.8.2019).
  • Ved flere kjøp vil den totale økonomiske tilskuddspotten (kr 50 000,-) bli delt likt på antall kjøpte hester, og uansett med maks tilskudd kr 10 000,- per hest.
  • Alle kjøp får uansett et av de andre alternativene.
  • Hesten MÅ registreres på et medlem av foreningen som ansvarlig eier. Andelslag ønskes velkommen, men da med et av foreningens medlemmer som ansvarlig eier.
  • Tilskudd utbetales etter at hesten er registrert hos DNT på ny eier.

Vi håper tiltaket faller i smak hos foreningens medlemmer og sender med glede nok en gang stafettpinnen videre til Ringsaker og Omegn Travlag. Håper de henger seg på denne gangen.

For detaljer eller spørsmål om tilskuddene, ta gjerne kontakt med leder Magnus Taanevig på mail: magnus.taanevig@edgegroup.com eller nestleder Morgan Sannes på mail: p-mosa@online.no

 

Hvordan kan ditt travlag bidra til årets auksjon? 

Travlagene besitter ressurser, uavhengig av økonomi, som kan være svært bidragsytende for de som lurer på om de skal kjøpe seg en åring. I denne linken har DNT samlet noen gode eksempler på hvordan nettopp ditt travlag kan bidra til årets auksjon. Les mer her. 

DNT er med å promoterer travlagenes auksjonsengasjement. Send deres tiltak til post@travsport.no og merk e-posten med auksjonsengasjement.