Siljan Travklubb hiver seg på bølgen

Skrevet av Marius Lundstein,  26.08.2019
Artikkelbilde
Siljan Travklubb gir tilskudd til medlemmer som kjøper hest på årets auksjon. Foto: Hesteguiden.com

Engasjementet i foran årets klasseløpsauksjon fortsetter. Nå tar Siljan Travklubb stafettpinnen. 

Nye travlag kommer til med sitt engasjement foran årets Klasseløpsauksjon, og under følger en oppsummering av de lagene som så langt har meldt DNT med sine tilskudds-ordninger. 

Hvordan kan ditt travlag bidra til årets auksjon? Les mer ved å trykke her. 

Siljan Travklubb

Siljan travklubb hiver seg på bølgen med å støtte medlemmer som kjøper hest på åringsauksjon.Tilskuddet er på 5000 ved kjøp av en hest og ved kjøp av 2 hester maks 10000 totalt per eier.

Gjelder medlemmer i Siljan travklubb pr 31.08.19

Hesten må registreres på et medlem av foreningen som ansvarlig eier. Andelslag er velkommen, men med et av foreningens medlemmer som ansvarlig eier.

Tilskuddet utbetales etter at hesten er registrert på ny eier i DNT. 

Tilskuddspotten er på totalt 25000,- og vil bli fordelt på alle kjøp, men maks 5000,- pr hest og 10000 per eier.

Klubben utfordrer Skien Travklubb til å gjøre det samme. For detaljer rundt tilskuddet kontakt Stian Hovstø 99531297.

Tønsberg og Omegn Travforening

Tønsberg og Omegn Travforening gir kr 10.000,- i direkte tilskudd til medlemmer av foreningen som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen 2019.

Styret har satt begrensning:

Tilskuddet begrenses til de første 3 kjøpene gjort under Klasseløpsauksjonen og gjelder medlemmer hos Tønsberg og omegn Travforening (betalende medlem i 2018).

Ved flere kjøp vil den totale økonomiske tilskuddspotten (30.000,-) bli delt likt på antall kjøpte hester, og uansett med maks tilskudd 10.000,- pr hest. 

Hesten MÅ registreres på et TOT medlem og vedkommende må stå først, som ansvarlig eier. Det kan gjerne være et andelslag, men da med TOT-medlemmet som ansvarlig eier.

Tilskudd utbetales etter at hesten er registrert hos DNT på ny eier.

Tønsberg og omegn Travforening ønsker at alle landets travlag tar opp hansken da selv små tiltak kan stimulere til økt kjøpslyst. 

For detaljer eller spørsmål om tilskuddene, ta gjerne kontakt med leder Beate Holmstrøm på e-post: beaholm@online.no eller mobil 949 80 611.

Holmestrand og Omegn Travforening

Holmestrand og Omegn Travforening gir kr 10 000,- i direkte tilskudd til medlemmer av foreningen som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen 2019.

I tillegg til det økonomiske tilskuddet får man ett av følgende valgfrie alternativ:

1: En måned betalt opphold hos registrert travtrener som er medlem av Vestfold Travforbund for innkjøring/temming o.l. (verdi ca. kr 12 000,-).

2: Alle innskudd til Norsk Trav-Kriterium og Norsk Trav-Derby dekkes av foreningen (verdi mellom kr 9 000 og kr 15 000,-).

3: 2 paller med kraftfôr samt 3 års gratis trening i foreningens treningsløype i Løvalddalen (verdi kr 9 000,-).

Statutter

  • Det økonomiske tilskuddet begrenses til de første 5 kjøpene gjort under Klasseløpsauksjonen og gjelder medlemmer hos Holmestrand og Omegn Travforening (per 20.8.2019).
  • Ved flere kjøp vil den totale økonomiske tilskuddspotten (kr 50 000,-) bli delt likt på antall kjøpte hester, og uansett med maks tilskudd kr 10 000,- per hest.
  • Alle kjøp får uansett et av de andre alternativene.
  • Hesten MÅ registreres på et medlem av foreningen som ansvarlig eier. Andelslag ønskes velkommen, men da med et av foreningens medlemmer som ansvarlig eier.
  • Tilskudd utbetales etter at hesten er registrert hos DNT på ny eier.

Vi håper tiltaket faller i smak hos foreningens medlemmer og sender med glede nok en gang stafettpinnen videre til Ringsaker og Omegn Travlag. Håper de henger seg på denne gangen.

For detaljer eller spørsmål om tilskuddene, ta gjerne kontakt med leder Magnus Taanevig på mail: magnus.taanevig@edgegroup.com eller nestleder Morgan Sannes på mail: p-mosa@online.no

Horten og Omegn Travforening

Horten og omegn Travforening gir kr 10.000,- i direkte tilskudd til medlemmer av foreningen som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen 2019.


tillegg til det økonomiske tilskuddet får man ett av følgende (valgfri) alternativ:

1:  To måneder betalt opphold hos en av foreningens travtrenere, hos enten Lars Romtveit eller Anne Grete Rasmussen, i forbindelse med innkjøring/temming o.l. 

Verdi ca 12.000,- En måned blir sponset/dekket av trener og en måned dekkes av HOT.

2:  Alle innskudd til Norsk Trav Kriterium og Norsk Trav Derby betalt av HOT.
Verdi mellom 9 og 15.000,- avhengig av starterklæring finale og klasse

3:  1 pall med kraftfôr samt 1 splitter ny komplett Wahlsten travsele fra Top Racing as.
Verdi ca 9.000,-

Statutter:

Det økonomiske tilskuddet begrenses til de første 5 kjøpene gjort under Klasseløpsauksjonen og gjelder medlemmer hos Horten og omegn Travforening (pr. 25/8-2019).

Ved flere kjøp vil den totale økonomiske tilskuddspotten (50.000,-) bli delt likt på antall kjøpte hester, og uansett med maks tilskudd 10.000,- pr hest. 
Alle kjøp får et av de andre alternativene.
Hesten MÅ registreres på et HOT medlem og vedkommende må stå først, som ansvarlig eier. Det kan gjerne være et andelslag, men da med HOT-medlemmet som ansvarlig eier.

Tilskudd utbetales etter at hesten er registrert hos DNT på ny eier.

For detaljer eller spørsmål om tilskuddene, ta gjerne kontakt med leder Tina Gabrielsen på mail: Gab790@hotmail.com eller nestleder Marius Bugge på mail: Marbug@sykehuspartner.no