Klasseløpshestene fordelt i heat

Skrevet av Tron Gravdal,  18.08.2019
Artikkelbilde

Da er hestene som er innmeldt til Klasseløpskvalifiseringene neste uke fordelt i sine respektive heat.

Hestene er fordelt i heat etter et eget rangeringssystem hvor både startpoeng, og hestens grunnlag ved innmeldingsfristens utløp teller. På starterklæringen som foretas mandag 19. august mellom kl 13.00 og 14.00 er det kun mulig å gjøre kuskeendringer. Sportrekning foretas etter at starterklæring er over.

Mandag 26. august kjøres det kvalifiseringer for henholdsvis Hoppederby og Derby åpen klasse for kaldblodshester, samt Hoppekriteriet for varmblodshester.

Tirsdag 27. august er det kvalifiseringer til Hoppekriteriet for kaldblodshester, samt åpen klasse i Kriteriet for både kaldblods- og varmblodshester.

Onsdag 28. august er det så endelig kvalifiseringer for Hoppederby og Derby åpen klasse for varmblodshester.

I Kriteriet åpen klasse kaldblods kjøres det to kvalifiseringsløp – det betyr seks hester fra hver kvalifisering til finale.

I Hoppekriteriet for kaldblods, Derby og Hoppederby for kaldblods, samt Hoppederby for varmblods er det tre kvalifiseringsløp, og dermed fire hester fra hvert kvalifiseringsløp til finale.

I Kriteriet og Hoppekriteriet for varmblodshester, samt Derby åpen klasse for varmblods er det fire kvalifiseringsløp, og dermed tre hester fra hver kvalifisering til finale.

Her finner du listene for hver løpsdag;

Bjerke mandag 26. august

Bjerke tirsdag 27. august

Bjerke onsdag 28. august