Auksjonskatalogen er klar

Skrevet av Marius Lundstein,  15.07.2019
Artikkelbilde
Velkommen til Klasseløpsauksjonen 2019!

Nettversjonen av auksjonskatalogen til Klasseløpsauksjonen 2019 kan lastes ned via våre nettsider. Hvis du ønsker den trykte utgaven, kan denne bestilles.

Klasseløpsauksjonen 2019 avholdes på Bjerke Travbane 6-7. september. Alt om årets auksjon får du på www.auksjonshester.no , og her kan du nå laste ned nettversjonen av katalogen. 

Dersom du ønsker å bestille den trykte utgaven, send oss din bestilling til post@travsport.noKatalogen koster 100,- som faktureres i ettertid per e-post. 

Har du spørsmål om Klasseløpsauksjonen? Kontakt Laila Stolpnes på laila.stolpnes@travsport.no.

 

Det bugner av spennende åringer på årets auksjon, og kanskje er det nettopp deg som sikrer deg den fremtidige klasseløpsvinneren i september?

Hvorfor skal du kjøpe norskfødt? 

DNT har i løpet av de siste årene gjort flere tiltak for å forberede inntjeningsmulighetene for norskfødte unghester. Her får du noen av svarene på hvorfor nettopp du bør kjøpe norskfødt:

  • Klasseløpsfinalene premieres med førstepremier fra 500.000 til 1.000.000 – og fra 2019 er premiene i hoppeklassen like store som i åpen klasse.
  • Premiesjansen ble innført i 2016, les mer ved i linken under. 
  • Unghestløpene er mange, og godt premierte. Full oversikt over storløpene publiseres på travsport.no hvert år.
  • Husk at varmblodshester som er kjøpt på auksjonen i år automatisk har betalt første innskudd i Auksjonsløpet, som avvikles i juni 2021. Førstepremien i Auksjonsløpet er på kr 200.000.
  • Både Grunndivisjonen og Bronsedivisjonen er forbeholdt norskfødte hester. 
  • Husk at kaldblodshester har dobbel sjanse til å være med i klassiske oppgjør da de også har muligheten til å delta i de svenske klassiske oppgjørene – Kallblodsklassikern.
  • DNT satser fortsatt hardt på DNTs Unghestserie. Fra 2016 ble premieskalaene og premieprofilen i Unghestserieløpene oppgradert. Mens førstepremiene i Unghestseriene i hovedsak ligger på 30.000 eller 40.000 kroner kjøres løpene med åtte faste premier, og 5.000 kroner i de siste premiene.
  • I tillegg en rekke spennende bonusløp (for innmeldte i klasseløp): Hans Petter Tholfsens Minneløp, DNTs Høstfinale for både tre- og fireårige hester, DNTs Hoppechampionat, DNTs 4-åringsserie og DNTs 5-åringsløp

Ønsker du å lese mer om dette kan du følge linkene under: 

Satsning på hopper
Premiesjansen 
Auksjonsløpet
Kallblodsklassikern

Start andelslag 

Kunne du tenke deg å bli hesteeier, men du syns kanskje at det er litt dyrt? Start andelslag! Å være hesteeier bidrar til å skape glede og spenning i hverdagen. I et andelslag investerer du pengene i drømmer, opplevelser og sosialt fellesskap – kun for en brøkdel av prisen og risikoen.

Nedenfor har vi samlet en del informasjon som vil være nyttig for dere som tenker på å starte et andelslag:

Ønsker du mer generell informasjon om hvordan andelslag fungerer kan det fås ved henvendelser til Marius Lundstein: marius.lundstein@travsport.no

 

DNT ser frem mot årets auksjon, og ønsker oppdrettere, trenere, gamle og nye hesteeiere velkommen til auksjon!