Dobbel gulrot under Klasseløpshelgen

Skrevet av Marius Lundstein,  29.08.2019
Artikkelbilde
Under Klasseløpshelgen 2019 får travlagene 8 prosent provisjon på den omsetningen som de genererer gjennom sitt På Lag-spill

Norsk Rikstoto kommer med et tilbud til "Gulerotandelen" og travlagene under Klasseløpshelgen. Travlag som setter opp spill i sin regi får dobbel gulrot. 

På Lag ble lansert med en visjon om at spill på hest skal være en morsom og underholdende opplevelse for stadig flere mennesker, og at fellesskap  og kameratskap  er en drivkraft i dette. Derfor har Norsk Rikstoto På Lag.

Med «Gulrotandelen» vil alle travlag i Norgen kunne sette opp egne lag i «På Lag», og levere spill i egen regi. Gulroten er en provisjon på 4 prosent av den omsetningen travlaget genererer med egne spill.

Under Klasseløpshelgen 2019 får travlagene et supertilbud!

Lørdag 7. og søndag 8. september kjøres V75-omganger på Bjerke. Disse to dagene dobles gulerot-provisjonen til travlagene! Man går altså fra 4 til 8 prosent provisjon av den omsetningen travlagene genererer med egne spill. 

Dobbel gulrot kan ikke ditt travlag gå glipp av! Har du ikke opprettet "Gulrotandelen" i ditt travlag enda? Under følger link til instruksjon og veiledning. 

"Gulrotandelen" - slik gjør du det. 

Har du spørsmål? Send din henvendelse til travlag@rikstoto.no