Tilskudd til kjøp av hest på Klasseløpsauksjonen

Skrevet av Horten og Omegn Travforening / Marius Lundstein,  23.08.2019
Artikkelbilde
Horten og Omegn Travforening bidrar til årets auksjon, og sender samtidig stafettpinnen videre til andre travlag. Foto: Hesteguiden.com

Horten og omegn Travforening gir tilskudd til kjøp av hest under Klasseløpsauksjonen 2019.

HOT ønsker å gi incentiver for å friste kjøpere i foreningen som kanskje sitter på gjerdet når det gjelder å kjøpe seg travhest, og særlig i inneværende år hvor det er noen utfordringer som kanskje gjør at mange er avventende. Likevel kan dette være absolutt rett tid å kjøpe hest på mener vi.

Med Klasseløpsauksjonen nær forestående, vil det være muligheter for å gjøre gode kjøp av toppstammede hester. Men da må både travlag og privatpersoner på banen! Derfor vil styret i HOT være offensive og håper dermed vi kan sørge for at noen "hopper ned fra gjerdet".

Vi trår til med følgende:

Horten og omegn Travforening gir kr 10.000,- i direkte tilskudd til medlemmer av foreningen som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen 2019.


tillegg til det økonomiske tilskuddet får man ett av følgende (valgfri) alternativ:

1:  To måneder betalt opphold hos en av foreningens travtrenere, hos enten Lars Romtveit eller Anne Grete Rasmussen, i forbindelse med innkjøring/temming o.l. 

Verdi ca 12.000,- En måned blir sponset/dekket av trener og en måned dekkes av HOT.

2:  Alle innskudd til Norsk Trav Kriterium og Norsk Trav Derby betalt av HOT.
Verdi mellom 9 og 15.000,- avhengig av starterklæring finale og klasse

3:  1 pall med kraftfôr samt 1 splitter ny komplett Wahlsten travsele fra Top Racing as.
Verdi ca 9.000,-

Statutter:

Det økonomiske tilskuddet begrenses til de første 5 kjøpene gjort under Klasseløpsauksjonen og gjelder medlemmer hos Horten og omegn Travforening (pr. 25/8-2019).

Ved flere kjøp vil den totale økonomiske tilskuddspotten (50.000,-) bli delt likt på antall kjøpte hester, og uansett med maks tilskudd 10.000,- pr hest. 
Alle kjøp får et av de andre alternativene.
Hesten MÅ registreres på et HOT medlem og vedkommende må stå først, som ansvarlig eier. Det kan gjerne være et andelslag, men da med HOT-medlemmet som ansvarlig eier.

Tilskudd utbetales etter at hesten er registrert hos DNT på ny eier.

Horten og omegn Travforening ønsker at alle landets travlag tar opp hansken da selv små tiltak kan stimulere til økt kjøpslyst, og vi sender herved stafettpinnen videre og utfordrer herved Holmestrand og Sande Travforening og Stokke og Omegn Travforening!

For detaljer eller spørsmål om tilskuddene, ta gjerne kontakt med leder Tina Gabrielsen på mail: Gab790@hotmail.com eller nestleder Marius Bugge på mail: Marbug@sykehuspartner.no

Hvordan kan ditt travlag bidra til årets auksjon? 

Travlagene besitter ressurser, uavhengig av økonomi, som kan være svært bidragsytende for de som lurer på om de skal kjøpe seg en åring. I denne linken har DNT samlet noen gode eksempler på hvordan nettopp ditt travlag kan bidra til årets auksjon. Les mer her. 

DNT er med å promoterer travlagenes auksjonsengasjement. Send deres tiltak til post@travsport.no og merk e-posten med auksjonsengasjement.