Travtrenerutdanning på Norsk Hestesenter

Skrevet av Marius Lundstein,  29.03.2019
Artikkelbilde
Søk travtrenerutdanningen nå. Foto: Hesteguiden.com

Ønsker du å ha travsport som yrke? Da er travtrenerutdanning på Norsk Hestesenter, Starum utdanningen for deg! Søknadsfristen for årets opptak er 15. april. 

Travsporten har mangfoldige muligheter, og for deg som ønsker å ha travsporten som et yrke er travtrenerutdanningen på Norsk Hestesenter, Starum (NHS) veien å gå. For å kunne søke Det Norske Travselskap om profesjonell travtrenerlisens er det krav om bestått eksamen fra travtrenerutdanningen på NHS. 

I løpet av travtrenerstudiet får du undervisning i et bredt spekter av fagområder som er knyttet til trening av travhester og det å være en selvstendig næringsdrivende. Du vil blant annet få kunnskap om hestefag som foringslære, hovpleie, veterinærlære, og praktisk og teoretisk treningslære. Travtrenerstudiet vil også gi deg kunnskap på områder som økonomi- og administrasjon, markedsføring og kommunikasjon, noe som vil styrke dine ferdigheter som selvstendig næringsdrivende. 

NHS holder til i vakre omgivelser på Starum i Østre Toten, like sør for Gjøvik, og er det øverste faglige senter for utdanning av hestepersonell og for avl av hest i Norge. Søknadsfristen for opptak til travtrenerutdanningen er 15. april. Mer informasjon om studiet og tilgang til å søke om opptak får du ved å trykke her. 

 

Har du spørsmål om utdanningen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med NHS eller DNT: 

Norsk Hestesenter, 61 16 55 00 / nhest@nhest.no 

Det Norske Travselskap, 22 95 60 00 / post@travsport.no 

Vi ser frem mot å se deg som søker på travtrenerutdanningen!