Sluttstilling meeting 1 - veien til finalene

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  17.04.2019
Artikkelbilde
Valle Storm og trener Kjetil Helgestad har nok siktet innstilt på kaldblodscupens finale etter at hesten tok en sterk seier i kaldblodscupens siste kval på Leangen 13.april.(Foto: Hesteguiden.com)

Finaleomgangen i meeting 1 avvikles på Bjerke 11.mai -  nå er alle kval.omgangene kjørt og vi legger her ut oversikt over hvilke hester som har kvalifisert seg til finalene.

Hele reglementet for divisjonssystemet finner man her, men vi ber om at man merker seg følgende ift.hvilke regler som gjelder ved poenglikhet:

Det er alltid grunnlag ved innmeldingstidspunktet som regnes. Det betyr at hest kan gå ut av en klasse i løpet av et meeting hvis den tjener mye penger. Hest som er finale-kvalifisert i flere klasser starter alltid i den høyeste klassen i finale. Hopper kan velge "vanlig" finale-klasse eller hoppefinale.

Husk at alle hester skal meldes til finalene, også de som er kvalifisert og som er ordinære! Hester som er kvalifisert i flere klasser starter alltid i den høyeste klassen de er kvalifisert til. Hopper kan uansett alltid velge Hoppefinale. Alle finaler kjørs over mellomdistanse med autostart, unntatt Hoppecupens finale, der er det voltestart. Sporene fordeles med "sportrapp" i følgende to finaler: Grunncupen (kaldblods), Kaldblodscupen.

REGLER: Hvis to hester har lik poengsum etter kvalifiseringene, går finaleplassen til den hesten som har oppnådd best plassering i kvalifiseringene. Ved like plasseringer avgjør sist dato for best plassering. Deretter avgjør startpoeng. Halvrad betyr ikke noe ved innmelding til finaleløpene.

Klikk her for å laste ned sluttstillingen etter at alle kval.løp er kjørt i meeting 1.