Ungdomssamling 2018

Skrevet av Marius Lundstein,  21.08.2018
Artikkelbilde
Ungdomssamling 2018

Ungdomssamling på Norsk Hestesenter, Starum 4.-7. oktober 2018 for medlemmer av Det Norske Travselskap, Norsk Jockeyklubb og Norges Rytterforbund.

Mange har meldt seg på til årets ungdomssamling på Starum. Etter påmeldingfristens utløp er det fortsatt noen ledige plasser. Det er derfor åpnet opp for "førstemann til mølla" innen førstkommende tirsdag, 18.09. Vi registrerer påmeldinger fortløpende, så her er det bare å melde seg på! Se mer informasjon om samlingen og påmeldingsskjema under: 

Er du mellom 16 og 26 år (født 1992 - 2002), og brenner for hest? Vi inviterer hesteungdom mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på Norsk Hestesenter, Starum for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten. 

Program:

Vi ønsker velkommen til Starum fra kl. 18 torsdag 4.oktober. Det kommer ungdommer fra hele landet, og derfor bruker vi kvelden på å finne oss til rette, det blir servert en liten matbit og vi blir kjent.
På fredag vil det blir fullt program med ulike temaer, og på kvelden besøker vi Biri travbane for å se på travløp og få en omvisning. Lørdag er det også fullt program med både faglige og sosiale aktiviteter, før vi på søndag har program frem til kl. 15 og det er avreise. Temaene for helgen blir grunnleggende innføring i skoing/hovpleie, hestevelferd, antidopingarbeid, foring, eksteriør, trening av hest og kusk/rytter, samt organisasjonslære. 

Pris pr. deltaker er kr. 1.500,- (faktureres i etterkant)
I prisen inkluderer følgende:

* Overnatting 3 døgn inkl. frokost og lunsj – Starum kurssenter (dobbeltrom/sovesal)
* Kveldsmat serveres ved ankomst torsdag
* Bord i restauranten på Biri Travbane - middag, dessert, drikke og program
* Transport til/fra Biri Travbane
* Middag lørdag

For medlemmer av Det Norske Travselskap:

 Påmelding går via ungdomsforeningen til forbundssekretær, som melder videre til prosjektleder. For forbund uten ungdomsforening bes travlagene ta kontakt med forbundssekretær (se kontaktskjema i link under).

DNT ønsker velkommen til ungdommer som er positive ambassadører for travsporten, og som ønsker seg en utviklende og kunnskapsrik samling. Ungdomssamlingen bygger på mye av det samme konseptet som DNT gjennomførte i 2017. I denne anledningen ønsker vi spesielt nye deltakere velkommen.


Invitasjon med mer informasjon og påmeldingsskjema får du ved å trykke herVelkommen!

Bildet er fra DNT`s ungdomssamling på Starum i 2017.

Vi gleder oss til en ny samling med hestesport-ungdom fra hele landet!