Klasseløpshelgen 2018

Skrevet av Marius Lundstein ,  29.08.2018
Artikkelbilde
Velkommen til Klasseløpshelgen 2018. Foto: Hesteguiden.com

Prinsesse Märtha Louise kommer, kommer du? Få full programoversikt over helgen her!

Klasseløpshelgen, 7. - 9. september på Bjerke Travbane, er en av våre aller største travarrangementer. Årets helg fyller seg med spennende opplegg fra start til slutt.

Fredag 7. september er første dag av auksjonen, som også fortsetter lørdag. Årets auksjonskatalog er blant de aller tykkeste vi har produsert noen gang. Hele 200 flotte hester er påmeldt! For noen innledes drømmen om en klassisk vinner ved kjøp av en unghest denne helgen. Alt om årets auksjon får du på www.auksjonshester.no. Hvis du ønsker å bestille bord ved VIP-avdelingen i auksjonsteltet, trykk her. 

Lørdag 8. september kommer Prinsesse Märtha Louise til Bjerkebanen. Prinsessen har som kjent gjennomført og bestått lisenskurs i regi av DNT, og er tildelt midlertidig lisens til å kjøre i totalisatorløp. Denne lørdagen stiller hun til start i Hest360-løpet. Løpets navn kommer av prinsessens egen youtube-kanal, og her kan du se alle forbredelsene til løpet. Trykk her for direktetilgang til kanalen Hest360. Vi gleder oss til å se prinsessen i aksjon! 

Søndag 9. september er det duket for de klassiske oppgjørene. Årgangs beste 3- og 4årige hester møtes til kamp om heder, ære og berømmelse! 

I samme anledningen ønsker vi å sende en oppfordring til alle travsport-entusiaster. Klasseløpshelgen er en gylden mulighet til å ta med seg noen man ellers ikke ville tatt med til travbanen. Vi håper at mange mennesker tar turen Bjerke denne helgen! 

Velkommen!

Programoversikt Klasseløpshelgen 2018 (trykk her)

Prinsesse Märtha Louise kjører totalisatorløp under klasseløpshelgen. Det kan du ikke gå glipp av!


Praktisk informasjon: 

Hvis du har spørsmål så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss! 
E-post: post@travsport.no / telefon: 22 95 60 00