Hvilke kuskeferdigheter!

Skrevet av Marius Lundstein ,  10.09.2018
Artikkelbilde
Prinsesse Märtha Louise viste imponerende kuskeferdigheter i Hest60-løpet klrdag 8. september. Foto; Eirik Stenhaug/Equus Media

Lørdag 8. september var en "spenningens dag" for Prinsesse Märtha Louise. Dette var dagen hvor hennes travdebut skulle skje.

Lørdag 8. september var dagen hvor den store travdebuten til Prinsesse Märtha Louise skulle finne sted. Prinsessen hadde tidligere gjennomført og bestått lisenskurs, og dette ga henne midlertidig tillatelse til å delta i totalisatorløp. I tillegg har hun besøkt Ådalen og Team Buller'n for en treningsøkt sammen med hesten hun skulle kjøre - Kick Off Classic. 

"Jeg er kjempenervøs og det her blir så spennende" - fortalte Prinsessen på forhånd av løpet. Mentor Kristian Malmin hadde gitt Prinsessen klar beskjed - "kjør rett frem". Mange mennesker hadde tatt turen til Bjerke denne lørdagen for å se travdebuten til Märtha, og spenningen var også til å føle på blant alle tilskuerne på "tråkka". 

Autostarten gikk fint, og Prinsessen fikk en god plassering i andre par utvendig sammen med Kick Off Classic. Men, vi skulle ikke lenger inn i løpet enn første sving før Prinsessen begynte å vise frem sine gode kuskeferdigheter. Da dro hun i høyretommen, satte fart og sendte Kick Off Classic frem i dødens posisjon - til tilskuernes store jubel! Resten av løpet presset hun på ledende Önas Julius og Per Oleg Midtfjeld.

Dessverre holdt det ikke helt inn til mål for Kick Off Classic og Prinsesse Märtha Louise denne gangen. Men, Prinsessens kuskeferdigheter og håndlag med travhester har gjort oss imponert! Utfordringen om å kjøre på travløp tok hun på strak arm. 

Vi gratulerer Prinsesssen med vel gjennomført travløp, og takker samtidig for den engasjerende måten hun har møtt travsporten på.