Auksjonsengasjementet fortsetter

Skrevet av Servicetorget,  06.09.2018
Artikkelbilde
Illustrasjonsfoto (Foto: Hesteguiden)

Flere travlag har nå gitt egne tilbud til medlemmer som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen. Dette engasjementet inspirerer stadig flere til å følge på!

Tilbudene er ulike, men alle er veldig gode og vitner om et herlig engasjement rundt om i hele Norge for vår fantastiske travsport!

Grimstad og Omegn Travselskab
byr på kjøpestøtte på kr 5.000 + gratis oppstalling og strø på Frivold Travbane gjennom vinteren.

Horten og Omegn Travforening
gir kr 10.000 i støtte til kjøp + et av tre alternativer som alle har han verdi på rundt 10.000 kroner.

Holmestrand og Omegn Travforening og Sande Travselskap
Gir direkte tilskudd på kroner 10.000, med et valgfritt tilskudd i tillegg.

Malvik Travlag
tar utfordringen fra DNT og gir et tilskudd på kr. 10.000,- til medlemmer som kjøper åring på Klasseløpsauksjonen.

Fana Trav og Hestesportslag
støtter med kr. 10.000,- i kjøpsstøtte + gratis transport til Bergen etter auksjonen. Tilskuddspoten er satt til kr. 50.000,- så ved kjøp av flere vil denne bli fordelt - maks 10.000,- pr. hest.

Siljan Travklubb
gir 5000,- i tilskudd per hest, samt betaling av alle innskudd til kriteriet. Tilskuddspotten er på totalt 25 000,- og vil bli fordelt på alle kjøp, maks 5000 ,- per hest. 

Nord-Gudbrandsdal Travlag
besluttet å yte et tilskudd på kr 10.000,- til medlem av laget som kjøper hest på årets auksjon. Styret ser positivt på ytterligere valgfritt tilskudd. Dette vil bli vurdert etter konkretiserte kjøp. 

Dette er tilbud vi kjenner til - hvis det er flere travlag som har lignende tilbud til sine medlemmer - send oss gjerne en beskjed.

I tillegg til travlagene vet vi også at  Richard Pedersen også tok tak i utfordringen og på Facebook har han tatt initiativ til å dra i gang andelslag hvor planen er å kjøpe inn to åringer på årets Klasseløpsauksjon.