Auksjonsengasjement i travlagene

Skrevet av Marius Lundstein,  29.08.2018
Artikkelbilde
Bildet er av styret i Grimstad og Omegns Travselskap. Foto:Hest365

I forrige uke gikk Grimstad og Omegns Travselskab ut med et eget tilbud til medlemmer som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen. Denne uka fulgte Horten og Omegn Travforening etter.

Tilbudene er litt ulike, men begge er veldig gode. Grimstad og Omegn byr på kjøpestøtte på kr 5.000 + gratis oppstalling og strø på Frivold Travbane gjennom vinteren. Horten og Omegn på sin side gir kr 10.000 i støtte til kjøp + et av tre alternativer som alle har han verdi på rundt 10.000 kroner.

Med 200 hester i auksjonskatalogen er det veldig godt å se at det tas gode initiativer rundt om i Trav-Norge.

DNT sendte i forrige uke ut brev til alle profesjonelle trenere og alle travlagsledere med oppfordring om å dra i gang andelslag. På Lillehammer har Richard Pedersen tatt tak i utfordringen og på facebook har han tatt initiativ til å dra i gang andelslag hvor planen er å kjøpe inn to åringer på årets Klasseløpsauksjon.

Herlig å se engasjementet! Og det er bare å henge seg på Horten og Omegn Travforenings oppfordring til andre travlag om å «ta opp hansken». 

Tatt opp hansken har nå også Holmestrand og Omegn Travforening og Sande Travselskap gjort. Her gis også direkte tilskudd på kroner 10 000, med et valgfritt tilskudd i tillegg. Samtidig sender de stafettpinnen videre til Ringsaker og Omegn Travlag!

Auksjonsengasjementet fortsetter. Siljan Travklubb gir 5000,- i tilskudd per hest, samt betaling av alle innskudd til kriteriet. Tilskuddspotten er på totalt 25 000,- og vil bli fordelt på alle kjøp, maks 5000 ,- per hest. 

Alt om årets auksjon får du på www.auksjonshester.no. Hvis du ønsker å bestille den trykte utgaven av auksjonskatalog så kan dette gjøres til servicetorget@travsport.no (100,- etterfaktureres for porto). 

Ønsker du å bestille bord til VIP-avdelingen under auksjonen? Trykk her. 

 

Velkommen til årets Klasseløpsauksjon på Bjerke Travbane 7. - 8. september!