Festhelg for kaldblodshesten

Skrevet av Marius Lundstein,  11.10.2018
Artikkelbilde
Voje Maren ble dagens hest på Landsfinalen i 2017. Hvem tar trofeet i år? Foto: Veikle Balder

Førstkommende helg er kaldblodshesten i fokus på Biri Travbane. Både Veikle Balders Landsfinale 2018 og kåring av kaldblodshingster avholdes. I tillegg er det V75-kjøring med bare kaldblodsløp!

Den 12.-13. oktober er det duket for ei real kaldblodshelg på Biri Travbane.
Veikle Balders Landsfinale er en uoffisiell finaleutstilling for toårige kaldblodshester, og arrangeres i år for åttende gang. Førstkommende fredag og lørdag møtes 50 hester fra hele landet til Veikle Balders Landsfinale 2018. Individer med spennende stammer og flotte resultater fra ofisielle utstillinger har skapt kommende landsfinale til en elitemønstring av toårige kaldlbodshester! Mer om landsfinalen (program og tidsskjema etc.) får du ved å trykke her. 

Denne helgen vil også kåring av kaldblodshingster finne sted på Biri, og i år er det meldt 14 hingster til kåringen som holdes av Norsk Hestersenter. Katalog for kåringen og tidsskjema får du på NHS sin hjemmeside, trykk her. 

Ikke nok med landsfinale og hingstekåring - lørdag er V75-kjøring på Biri, og denne lørdagen kun med kaldblodsløp! Det er med det duket for en spennende og innholdsrik festhelg for kaldblodshesten. 

Vi sees på Biri Travbane!