Trekampen søker sponsor

Skrevet av Marius Hoel Lundstein ,  06.03.2018
Artikkelbilde
Trekampen

Fra 6. til 8. april skal ponnitravets "Trekampen" arrangeres på Drammen Travbane. Ponnitravet søker nå flere sponsorer som kan bidra til årets arrangement. 

I 2017 ble Trekampen arrangert på Klosterskogen Travbane, og det med stor suksess. I år er arrangementet satt til Drammen Travbane. Trekampen går ut på at det er 3 barn/ungdommer fra hvert forbund med en lagleder, som konkurrerer med de andre forbundene. Konkurrasen går i Agility-Quiz og ponniløp. Plasseringer gir poeng og laget med høyeste sum vinner. Årets samling vil avsluttes med en hel løpsdag for ponnier. Her blir det ca. 12 løp, samt de to Trekamp løpene. 

Allerede er Buskerud Travforbund, Horten og Omegn Travselskap, Nitelven Travlag, YesBox flis og Skoies Hesteutstyr med på sponsorlaget. Men, ponnitravet ønsker seg flere sponsorer med på laget slik at det også i 2018 kan gjennomføres et vellykket arrangmenet. 

Kunne du tenke deg å være en bidragsyter til dette arrangementet? Ta kontakt med ponniansvarlig Tove Onshuus på epost tove.onshuus@travsport.no eller per telefon 992 36 979 .