Månedens hesteeier januar måned

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  01.03.2018
Artikkelbilde
Bjørn Steinseth og Per Gunnar Roos har et velutviklet samarbeid - her styrer Steinseth inn Idfaxen til seier i et løp på Jarlsberg Travbane.

Utmerkelsen månedens hesteeier for januar måned er er utdelt og overlevert. Den tilfalt en utøver som gjennom lang tid har fylt mange roller innenfor travsporten.

Klikk her for å se intervjuet som ble foretatt i forbindelse med overrekkelsen.

Juryens begrunnelse for at utmerkelsen tilfalt Per Gunnar Roos er som følger:

Utmerkelsen som månedens hesteeier for januar i regi av Det Norske Travselskap tildeles en travsportsutøver med en særdeles bred bakgrunn fra sporten.  Et utall hester har blitt oppdrettet, handlet, solgt, selet ut og hvem har ikke også prøvd å gjøre en god handel med utstyrsleverandøren PG Roos. Det hele startet med Lerud Rauen som langt ifra var den enkleste nybegynnerhesten. Hester som Trons Ekmin, Cosmic S.J, Real Cosmic og Idbalder har derimot satt sitt preg på resultatlistene de siste ti-årene. Gjennom Stall Ida Christine og sitt ID-oppdrett så har også hele familien blitt involvert i Per Gunnar Roos sitt hestehold. Nå for tiden er det Idfaxen som er stallens flaggskip, men flere unghester viser lovende takter. Det Norske Travselskap tildeler Per Gunnar Roos utmerkelsen som månedens hesteeier med stor glede.