Se din faktura nå

Skrevet av Marius Hoel Lundstein,  13.06.2018
Artikkelbilde
I Min Side kan du se dine fakturaer digitalt.

Fakturaer og utbetalingsbeskjeder er på vei ut i posten. I Min Side kan du som har bruker allerede nå finne din digitale faktura.

Min Side er en portal for aktive i hestesporten som inneholder oversikt og tjenester for deg som driver med hest registrert i DNT. For å ha brukertilgang må du være lisensinnehaver og/eller travlagsmedlem som er registrert som ansvarlig eier av travhest.  

Når fakturakjøringen er kjørt blir det generert digitale fakturaer og utbetalingsbeskjeder som legges tilgjengelig i Min Side. Dette gjør det enklere for dere å finne tilbake til gamle fakturaer og i tillegg vil fakturaen som regel være tilgjengelig noen dager før du får den i posten. 

 

Brukere med korrekt registrerte kontaktopplysninger i våre systemer har fått tilsendt tilgang med innloggingsinformasjon, sendt til e-post og mobil. Brukernavn for pålogging vil være din registrerte epostadresse.

Har du ikke fått logget deg inn enda? Vennligst påse at du har registrert korrekt epost-adresse og mobilnummer hos oss. Ta kontakt med DNT’s Servicetorg og vi vil hjelpe deg videre.

Har du glemt passordet? Da kan du benytte deg av «glemt passord» funksjonen som er tilgjengelig ved innlogging. 

 

Vi håper Min Side vil falle i smak!

Mvh Servicetorget

servicetorget@travsport.no / 22 95 60 00