Månedens hesteeier november 2017

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  09.01.2018
Artikkelbilde
Tormod Gudmestad ble månedens hesteeier for november 2017. Her sitter han bak Sylv Spika, en topp-hoppe som nå har inntatt avlsboksen(Foto: Arnfinn Roaldsøy)

Månedens hesteeier for november 2017 ble utdelt mot slutten av fjoråret. Denne gang er utøveren hjemmehørende i den sørlige delen av landet vårt.

I travkretser er Gudmestad-navnet alment godt kjent og denne gang var det travamatøren Tormod Gudmestad sin tur til å bli løftet frem. Klikk her for å laste ned intervjuet som ble gjort med månedens hesteeier for november i forbindelse med utdelingen på Forus Travbane.

Månedens hesteeier for november i regi av Det Norske Travselskap tildeles en travsportsutøver med et etternavn som forplikter. Gudmestad-navnet har innenfor travsporten i en mannsalder vært og er fortsatt en makt-faktor både lokalt og nasjonalt. Tormod Gudmestad er uansett i seg selv en meget fortjent mottager av utmerkelsen gjennom sitt årelange engasjement i travet. Dette som både oppdretter, eier, trener og kusk. Gjennom sine 2 barn har han også vært og er fortsatt delaktig i ponnitravet.

Hester som Njølstad Stjernen og Sylv Spika har i tillegg lært oss å kjenne til den kvalitet Tormod Gudmestad har på sine hester og det arbeid som legges ned i dem. Nå er det Solberg Jela og Njølstad Jela som er løpshestene på stallen.

Tormod Gudmestad får de beste skussmål fra og har den største respekt i travmiljøet i Rogaland. Det Norske Travselskap gratulerer med utmerkelsen og ønsker alt godt for den videre delaktighet i travsporten.