Månedens hesteeier desember 2017

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  29.01.2018
Artikkelbilde
Erik Landaas er mer enn bare hesteeier, han har også i en år-rekke vært med å løfte frem rekruttene på Bergen Travpark. Her har Elisabeth Storetvedt vunnet et løp i den lokale rekruttserien. Eriks kone Janne er utdeler.(Foto: Åge Liland)

Utdelingen av månedenes hesteeier for fjorårets siste måned ble foretatt på Bergen Travpark torsdag sist uke. Utmerkelsen gikk til en alltid like positiv bidragsyter for norsk travsport.

Her kan du se selve overrekkelsen av utmerkelsen.

Juryens begrunnelse er som følger:

Månedens hesteeier for desember i regi av Det Norske Travselskap tildeles Erik Landaas. I godt over 20 år har Erik Landaas vært en del av travsporten, på tidlig 90-tallet så var han sågar nesten inne på å gjøre travsporten til sin levevei da han prøvde seg som stallansatt. Senere har kombinasjonen av det å drive som malermester, hesteeier og sponsor vært en god miks.Og helt uten føling med det praktiske er han fortsatt heller ikke, i ledige stunder så kan man fort treffe Erik i en sulky og i fjor høst så var han sågar deltagende kusk på lokalkjøring. For tiden har Erik flere hel og del-eide hester i sin varetekt. Seiersmaskinen So Superb, Haukeli Expressen og en «ukjent» andel i kapasitetshesten Flashing Boko kan nevnes. Utover dette så har Erik  gjennom sitt firma i en år-rekke stått for et uvurderlig bidrag som sponsor og bidragsyter til den lokale ungdoms-serien på Bergen Travpark. Det er med stor glede at Det Norske Travselskap tildeler en velfortjent oppmerksomhet for et positivt bidrag til norsk travsport.