DNT lanserer Min Side

Skrevet av Anette Leiren,  13.12.2017
Artikkelbilde

DNT lanserer i disse dager en ny portal for aktive i hestesporten. Portalen har navn Min Side og skal inneholde oversikt og tjenester for deg som driver med hest registrert i DNT.

Portalen ble før nyttår i første omgang åpnet for personer med profesjonell lisens. Nå i dag, fredag 12.januar ble portalen også tilgjengeliggjort for resterende lisensinnehavere. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er opprettet brukertilgang for personer som ikke er travlags-medlemmer, eller som som mangler registrert mobilnummer/e-postadresse. Senere vil også alle hesteeiere få tilgang til portalen. Nye brukere vil få tilsendt informasjon om innlogging på e-post.

Foreløpig inneholder portalen kontoutdrag og en enkel oversikt over egne eide og trente hester, med varsel om sperrer og utgått vaksine. Man kan også registrere hester døde og som kastrerte. Det vil komme til flere nye tjenester etter hvert og vi ønsker dialog med brukerne underveis for å få innspill til de løsningene som er tilgjengelig. Vi oppfordrer dere til å sende inn kommentarer og gjerne også komme med ønsker til nye tjenester. Tilbakemeldinger sendes til post@travsport.no  

Utvidelser som vil komme senere er blant annet ny nettinnmelding, bedekningsregistrering, digitalt eierskifte og flere tjenester tilknyttet egne hester.

Vi håper løsningene i Min Side faller i smak!

Har du problemer med innlogging, ta kontakt med DNTs servicetorg på telefon 22 95 60 00.