Hest360Fondet

Skrevet av Marius Lundstein,  14.12.2018
Artikkelbilde
I september kjørte Prinsesse Märtha Louise totalisatorløp. Overskuddet fra spillet ble gitt til et eget fond - Hest360Fondet. Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media

Hest360Fondet skal dele ut totalt 40 000,- kroner til 4 personer eller grupper som har gjort en ekstraordinær innsats for hestesporten i 2018. 

Under Klasseløpshelgen i september kjørte Prinsesse Märtha Louise totalisatorløp. Prinsessen viste gode kuskeferdigheter og har fått skryt for sitt gode håndlag med travhesten. Du kan lese mer om Märtha sin travdebut ved å trykke her.  

Norsk Rikstoto ga overskuddet fra spillet på dette løpet til et fond opprettet av Hest360. Nå skal det deles ut totalt 40 000,- kroner fra fondet, og til dette trenger vi din hjelp. 

Kjenner du noen personer og/eller travlag/klubber der ute som har gjort en ekstreordinær innsats for hestesporten i 2018? Vi er på utkikk etter ildsjeler som har bidratt til økt rektuttering og/eller jobbet for å fremheve flere grener innen hestesporten. Trykk her for å se Prinsesse Märtha Louise og Geir Kamsvåg i Hest360 fortelle om fondet. 

Send inn ditt forslag med en kort beskrivelse om hvem, arbeidet og hvorfor nettopp din kandidat skal bli valgt til DNT's styremedlem i Hest360Fondet, Svein Morten Buer (svein.morten.buer@travsport.no).