Sammen om hesten

Skrevet av Marius Lundstein ,  03.08.2018
Artikkelbilde
Ungdomssamling 2018.

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Jockeyklubb har inngått samarbeidsprosjekt om felles ungdomssamling på Norsk Hestesenter Starum, 4.-7. oktober. 

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Jockeyklubb har inngått samarbeidsprosjekt om felles ungdomssamling på Norsk Hestesenter Starum, 4.-7. oktober 2018. Målsettingen med samlingen er å tilrettelegge for et verdiskapende samarbeid som i fremtiden kan øke hestesportens bærekraftige utvikling.

Er du mellom 16 og 26 år (2002 – 1992) og brenner for hest? Vi inviterer hesteungdom mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på Norsk Hestesenter Starum for å lære mer om hest og hestesport. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten.

Vi søker ungdommer som er positive ambassadører for hestesporten, og som er motiverte for en inspirerende og kunnskapsrik helg!

Ytterligere informasjon om program, påmelding etc. vil komme om ikke lenge. Det er begrensede plasser per organisasjon, så her gjelder det å være klar når påmeldingen starter.

 

Vi gleder oss!  

Prosjektledere: 

Norges Rytterforbund - Tine Skoftedalen Fossing: 976 40 141 / tine@rytter.no
Det Norske Travselskap - Marius Lundstein: 994 90 750 / marius.lundstein@travsport.no