Nye kurs med Fredrik Johansson

Skrevet av Sportsavdelingen,  03.08.2018
Artikkelbilde
Foto: Øvrevoll Galoppbane

Det er nå klart for det andre kurset med Fredrik Johansson på Øvrevoll Galoppbane torsdag 30. august 2018. Kurset er gratis for montéryttere.

Fredrik Johansson har vunnet ALT som er å vinne innenfor galopp i Skandinavia, i tillegg til blant annet Tysk Derby to ganger. Etter en alvorlig ulykke som satte stopper for hans videre karriere på hesteryggen, har han det siste året gjort stor suksess som coach for jockeys og montéryttere. Både profesjonelle- og amatørjockeys, og montéryttere har beviselig fått bedre resultater etter coaching av den karismatiske jockeylegenden.

Dette kurset er det andre av i alt tre planlagte kurs med Johansson, der det første ble avholdt 5.april 2018. Rytterne som deltok på det første kurset har fått informasjon via mail. Nye ryttere er også velkomne til treningen som gjennomføres i første etasje i hovedtribunen på Øvrevoll. 
Det er Øvrevoll Trenerforening, NoARK og Øvrevoll Galopp som leier inn Johansson fra Svensk Galopp, og DNT finansierer kursavgiften for montérytterne.

Påmelding til kurs sendes til marianne.ek@rikstoto.no innen 20.august 2018. Påmeldte deltakere fordeles etter erfaring, og hvert kurs tar ca. én time. Etter påmelding blir samtlige deltakere tilskrevet med beskjed om når de skal møte opp.
Som montérytter oppgir du "DNT" i emnefeltet.