Forsinket løpsbulletin

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  13.04.2018
Artikkelbilde

Løpsbulletinen for mai og juni har dessverre blitt kraftig forsinket ut til abonnentene, baner og andre mottagere. Dette knyttet til forhold som DNT ikke rår over.

Trykkeriet som produserer løpsbulletinen for oss foretok en flytting i forbindelse med påskehøytiden, og hadde forventet å være i gang igjen med produksjonen sin umiddelbart etter påskehelgen. Dessverre gikk ikke dette etter planen, og trykking ble først påbegynt en drøy uke senere enn planlagt. Ekstra forsinkelser har det også blitt i forhold til distribusjonen da det har vært vanskelig å planlegge denne når man ikke visste når produktet var ferdig trykket. Status nå er at Løpsbulletin sendes i posten tirsdag 17. april, og at samtlige abonnenter da forhåpentligvis har den i postkassen før neste helg.

Samtlige løp i mai og juni finnes både i løpsdagskalenderen som du finner om du trykker her. Samt at du kan laste ned pdf-fil av bulletinen her.

Vi beklager forsinkelsen, og håper at hesteeiere og trenere klarer å planlegge matchingen ved hjelp av informasjonen som ligger ute på våre nettsider.