Årets travlag 2017

Skrevet av Marius Hoel Lundstein ,  22.04.2018
Artikkelbilde
Årets travlag 2017 ble tildelt Gyland Hestesportlag. Foto: Arild Hansen

Årets travlag tildeles et 42 år gammelt lag som har utmerket seg spesielt med sitt samarbeid med andre hestesportorganisasjoner.

Årets travlag ble stiftet for 42 år siden og har godt over 100 medlemmer. Laget er litt annerledes i forhold til det tradisjonelle travlaget med et godt og utbredt samarbeid med andre hestesportsorganisasjoner. Dette skaper et godt rekrutteringsgrunnlag også til «vår» sport. Laget setter virkelig hesten og rekruttering i høysetet.

Den gode dugnadsånden til lagets medlemmer, har ført til at man har et treningsanlegg med rundbane, rettstrekke, oppselingsplasser med muligheter for overnatting, klubbhus og andre fasiliteter.

Laget arrangerer årlig et stevne som er viden kjent også utenfor fylkesgrensen. Her er terskelen lav for deltakelse. Det faktum at enhver kan delta, uavhengig av hva slags hest man har, skaper samhold og et godt miljø omkring vår firbeinte venn, som vi alle er så glade i. Laget har også andre arrangement/tiltak som barneridning i byen og omegn, julestall ved kirka og lignende som bidrar til å få fram det positive budskapet rundt aktiviteter med hest.

Prisen «Årets travlag» for 2017, tildeles Gyland Hestesportslag.

Det Norske Travselskap gratulerer!