Travsporten samler inn penger

Skrevet av Equus,  13.10.2017
Artikkelbilde

Lørdagens V75-omgang er farget rosa, og Momarken Travbane sammen med Norsk Rikstoto håper å samle inn 100.000 kroner til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon.

- Norsk Rikstoto gir 10 prosent av vinner- og plassomsetningen i Oaksfinalene som går på banen lørdag ettermiddag. Stevnet er årets neststørste, påpeker banens sports og markedsansvarlige Kjeld Henning Sandem til Equus.

- Det er naturlig for oss å støtte Kreftforeningens arbeid. Sykdommen opptar alle, og pengene vi sender kommer helt sikkert godt med, påpeker han. 

Auksjon og salg
Sandem legger også opp til egne aktiviteter på Momarken i håp om at pengesummen til det viktige arbeidet blir så stor som mulig.
- En auksjon er allerede avholdt. I tillegg arrangerer vi et bruktmarked under løpenes gang. Alt overskudd vil bli sendes videre. 

Viktig arbeid
Hestesporten står samlet bak tiltaket, likt mange andre organisasjoner i Norge. Kampen mot kreft opptar hele befolkningen, mange har selv vært rammet.
- Oktober og Rosa sløyfe-aksjonen er i år myntet spesielt på brystkreft. Vi legger oss i selen for å samle inn så mange penger som mulig, avslutter Sandem.