Månedens hesteeier oktober måned

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  22.11.2017
Artikkelbilde
Rolf Settem er en fortjent mottager av utmerkelsen månedens hesteeier i regi DNT.

Utmerkelsen månedens hesteeier for oktober er nå utdelt. Denne gang til en av travets virkelige "fightere". Rolf Settem holder til på Bolsøya i nærheten av Molde.

Klikk her for å se intervjuet som ble foretatt med Rolf Settem i forbindelse med utdelingen av utmerkelsen på Leangen mandag denne uken.

Juryens begrunnelse for tildelingen er som følger:

Månedens hesteeier for oktober i regi av Det Norske Travselskap tildeles en av de virkelig store drivkreftene for travsporten på Møre. Rolf Settem har vært med i travsporten helt fra før starten av byggingen av travbanen på Skaret ved Molde i 1986.

Rolf har lagt ned enormt med dugnadstimer på anlegget og er i dag blant dem som holder anlegget i orden. Settem har også vært styremedlem i Molde og omegn Travklubb i en årrekke

Vi kjenner ellers Settem som oppdretter, eier og trener(tidligere også som kusk) av ZM hestene som har oppnådd fine resultater de siste årene. Med minimum 4 timer til nærmeste totalisatorbane så har mange lange mil vært nedlagt til og fra løp.

Skussmålet er fra flere hold at dette er en  fantastisk godt likt hestekar, arbeidsom, alltid blid, positiv og hjelpsom.

Det Norske Travselskap tildeler utmerkelsen med stor respekt og ønsker deg lykke til videre i travets tjeneste.