Månedens hesteeier februar måned

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  23.03.2017
Artikkelbilde

Månedens hesteeier for februar måned er hjemmehørende i Buskerud og medlem i Øvre Eiker Travselskap. Travamatøren fra Simostranda har vært med i sporten lenge, men gleder seg samtidig til fremtiden.

Juryens begrunnelse for at Arnt-Sverre Røren ble månedens hesteeier for februar 2017 er som følger:

Månedens hesteeier for februar måned er en travamatør som har vært med lenge, men som samtidig stadig vekk har evnen til å dukke opp med nye hester.Arnt-Sverre Røren er det vi tenker på, bosatt på Simostranda på grensa mellom Modum og Sigdal i Buskerud og han er medlem i Øvre Eiker Travselskap.  

Foruten at Arnt-Sverre sammen med resten av familien legger ned mye, ja det meste av tiden på hestene – så er Arnt-Sverre også sauebonde.Fra 80-tallet kan man fra hesteholdet til Arnt-Sverre huske Fjell Sjur som den gang tjente over halvmillionen. I 1990 så tok Arnt-Sverre selv ut kjørelisens og har siden fylt alle roller rundt hestene sine som oppdretter, trener, eier og kusk.

Vetla Fyka var selv en nyttig travhoppe og nå har hun ført genene videre gjennom flere travere som har fulgt opp på beste måte. Vetle Petter har levert en flott vinter og vant løp i februar. Vetle Jon og Vetle Stjerna er 2 andre for tiden aktive løpshester i Arnt-Sverre sin regi.

Det Norske Travselskap gratulerer med utmerkelsen og håper på mange flere års delaktighet i travsporten for familien Røren.

Klikk her for å se intervjuet som ble gjort med Arnt-Sverre Røren i forbindelse med overrekkelsen av månedens hesteeier februar 2017