Løpsdag flyttes

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  12.12.2017
Artikkelbilde

Det opprinnelige lunsjtravet på Drammen Travbane tirsdag 19.desember flyttes til samme bane onsdag 20.desember.

Den svenske galoppbanen Bro Park har avlyst alle sine gjenstående arrangementer i 2017, deriblant det terminfestede Dagens Rett-arrangementet onsdag 20.desember. ATG/Norsk Rikstoto og Det Norske Travselskap besluttet derfor etter en totalvurdering i kjølvannet av dette -  å flytte Drammen Travbane sitt opprinnelige lunsjtrav tirsdag den 19.desember, til onsdag 20.desember. Dette for å optimalisere omsetningspotensialet disse 2 dagene sett under ett.

Innmeldingsdato til løpsdagen 20.desember er satt til torsdag 14.desember 08.30 mens starterklæringsintervallet er som vanlig mellom 10.00 og 11.00. Alle hester som var meldt før kl.12.00 tirsdag 12.desember flyttes automatisk over til den nye løpsdagen. Drammen Travbane vil sammen med DNT vil tilstrebe å nå ut til alle som allerede hadde meldt sine hester til løp den 19.desember, for å informere om flyttingen.

Det er også opprettet 2 nye proposisjoner til løpsdagen 20.desember da man forsøker å få til 7 løp denne "nye" løpsdagen - dette for å prøve å levere det sedvanlige Dagens Rett-konseptet med V5, V4 og Dagens Dobbel-spill. Se løpsdagskalenderen for fullstendig løpsinnbydelse til denne nye løpsdagen.

Første løp onsdag 20.desember starter 12.20. Som en "kompensasjon" for flyttingen og det denne evt.kan medføre av logistikkutfordringer for den enkelte, ytes det i alle de 7 løpene -  kr. 500,- til alle upremierte hester som ikke er diskvalifisert eller har brutt sine løp