Husk påmelding til DNTs ungdomssamling!

Skrevet av Anette Leiren,  04.05.2016
Artikkelbilde
Årets ungdomssamling er lagt til Rogaland og Forus Travbane 17.–19. juni med bl.a. en spennende ungdomsmatch. Nå haster det med å melde seg på til årets samling.

Påmeldingsfristen er mandag 30. mai.

 

Er du mellom 16 og 26 år, har brennende interesse for travsporten og ønsker å være med på en samling der du treffer andre ungdommer med samme engasjement? Da håper vi å se nettopp deg på årets ungdomssamling! Samlingen er åpen for alle, uavhengig om man har kjøre-/ridelisens eller ikke.

PROGRAM

Allerede fredag braker det løs med kuskematch mellom ungdommene fra Frick´s Dalatalanger (Rättvik / Sverige), Forus Travbanes Ungdomsgruppe og DNT´s ungdomssamling. Kuskematchen vil bestå av totalt tre løp – ett montéløp og to sulkyløp. Se Løpsbulletinen s. 42 og 45.

Lørdag vil bestå av en faglig del med informasjon fra DNT. Vi får også høre om hvordan ungdomsgruppene i Sverige og Rogaland jobber. Nyvalgt styremedlem i DNT, Trond Olav Salte, som også er sterkt engasjert i ungdomsgruppen på Forus, vil orientere om styrets tanker rundt rekruttering, ungdomssatsning osv. Resten av dagen blir viet V75-løpene på Forus og avsluttes på kvelden med en hyggelig middag sammen med de andre ungdomsgruppene på Rex´en Restaurant.

Søndag brukes til stallbesøk hos travtrener Kjetil Djøseland og avlsstasjonen Jæren Hingst. Stall Djøseland er en av Rogalands største og mest fremgangsrike trenerstaller. For tiden har stallen stor suksess med bl.a. Kleppe Slauren, Kleppe Fanden og kriteriehåpet Vill Solen. Kjetil tok sin første klassiske triumf da Norheim Svenn vant Kriteriet i 2012. Jæren Hingst er et av landets største avlsstasjoner. Denne sesongen står Moe Odin, Norheim Svenn og Horgen Tore oppstallet på stasjonen. I tillegg representerer de bla. Menhammar Stuteri og Dubois i form av importhingster.

Fredag 17. juni
Innsjekk frem til kl. 14.30 på Scandic Stavanger Forus (hotellet som ligger rett ved banen)
Oppmøte på Forus Travbane kl. 15.00 (Rex´en Restaurant i administrasjonsbygget)
Ungdomsmatch – 3 løp (2 sulky / 1 monté)
Bord i Rex´en Restaurant m. middag.

Lørdag 18. juni:
Faglig samling kl. 10.00 – 13.00 på Forus Travbane  
Eget rom med matservering under løpene
Middag på Rex´en Restaurant kl. 20.00

Søndag 19. juni:
Stallbesøk hos Jæren Hingst og Travtrener Kjetil Djøseland. Avreise fra hotellet kl. 10.00 (felles buss)
Samlingen avsluttes ca. kl. 15.00

Mesteparten av samlingen vil foregå sammen med Frick´s Dalatalanger (Rättvik / Sverige) og Forus Travbanes Ungdomsgruppe.

Pris pr. deltaker er kr. 1.900,-* (enkeltrom) / kr. 1.400,- *(dobbeltrom pr. person).

I prisen inkluderer følgende:

  • Enkeltrom / dobbeltrom inkl. frokost - Scandic Stavanger Forus
  • Enkel bevertning ved ankomst
  • Bord m. middag i Rex´en Restauranten på Forus Travbane på fredag.
  • Eget rom med matservering på Forus Travbane lørdag.
  • Middag lørdag
  • Lunsj søndag

*Reise til og fra Stavanger må bekostes selv.

Ansvarlig reiseleder: Anette Leiren

Påmeldingsfrist: Fortløpende, senest mandag 30. mai. Påmelding gjøres via ditt travlag.

For travlaget: Vennligst oppgi travlag, navn på deltaker, fødselsdato, telefonnummer / e-post, samt faktura adresse. Ved booking av dobbeltrom, oppgi navn/travlag på den rommet skal deles med. Dersom deltakeren ønsker å være med i trekningen om å delta i ungdomsmatchen, oppgi om det gjelder sulky og/eller monté.

Påmelding sendes til: anette.leiren@travsport.no

Vi oppfordrer alle travlagene til å sende sine unge, lovende medlemmer til en inspirerende, spennende og kompetansehevende helg!