Registrering av kontonummer

Skrevet av Sportsavdelingen,  30.06.2016
Artikkelbilde

Slik registrerer / endrer du kontonummer hos Det Norske Travselskap

Vi har den siste tiden fått en del forespørsler om hvordan man registrerer og endrer kontonummer hos DNT, og legger derfor ut en påminnelse om dette.

For å registrere eller endre et kontonummer må vår økonomiavdeling ha en signert bekreftelse fra ansvarlig eier. Det holder ikke med en vanlig epost, da må bekreftelsen være scannet / tatt bilde av og vedlagt. Bruk gjerne kontobrevet som du finner link til i denne nyhetssaken. Dette kontobrevet finner du også på våre nettsider under Skjemaer & Informasjon - Hesteeier - Kontobrev.

Generell informasjon om registrering / endring av kontonummer:

Ved utbetaling av premier/oppdretterpremier fra Det Norske Travselskap til hesteeiere som ikke har registrert bank/postgirokonto blir DNT belastet med et gebyr pr utbetaling, og dette blir så belastet den enkelte hesteeier. Vi anbefaler derfor alle hesteeiere å registrere et kontonummer.

Ved å fylle ut dette skjemaet endrer/registrerer du et kontonummer på ditt/dine kundenumre. Du kan selv velge om du vil registrere kontonummer på ett/flere eller alle dine kundenumre. Dersom du ikke vet ditt kundenummer kan du påføre hesten(e)s navn, eller huke av for endring av kontonummer for alle dine registrerte kundenumre pr dags dato.

Vær oppmerksom på at kun ansvarlig eier kan endre kontonummer, og endring av kontonummer vil gjelde for alle hester som er registrert på samme kundenummer.

 

Skjema for registrering / endring av kontonummer