Valdres vant vervekonkurransen!

Skrevet av Kim Are Sveen,  19.02.2016
Artikkelbilde

Det var utrolig tett kamp om de tre første plassene i årets vervekonkurranse, men til slutt var det Valdres Travlag som trakk det lengste strået. Stjørdal Travsportsforening hadde den største flaksen!

Kun 18 andeler skilte de tre første plassene i konkurranse om å verve andeler til Folkehesten 2016. Takket være en enorm innsats av spesielt trener Heidi Moen fra stall Biri, klarte Valdres Travlag å holde på ledelsen som de opparbeidet seg tidlig, og de vant til slutt foran Drammentravets Dameklubb og med Bodø Travlag på tredjeplass. På plassene bak der igjen kom Trømborg Travlag og Modum Travselskap. Alle disse mottar hver sin fortjente vervepremie.

Mest penger i perioden tjente Drammentravets Dameklubb som i tillegg til å bli nummer to i vervekonkurransen, også ble en av to vinnere i lynkonkurransen som ble arrangert i januar.

Nord-Norge Travforbund ble beste travforbund og mottar 10.000 kroner i premie for den innsatsen. Kun 15 andeler skilte ned til nest beste forbund, men de 15 var akkurat nok.

Stjørdal Travsportsforening ble trukket ut tilfeldig blant alle lagene som har bidratt i vervekampanjen, og mottar 5000,- fir sin innsats.

Fullstendig oversikt over alle lagenes innsats og hvor mye de vil få utbetalt, finner du her!

Utbetaling av provisjon og vervepremier vil skje i månedskiftet februar/mars. Vi takker alle som har bidratt og ønsker lykke til med de respektive hester og med nye hesteeiere i deres distrikt!