Ny vervekonkurranse - 470.000 til fordeling!

Skrevet av Kim Are Sveen,  25.11.2015
Artikkelbilde

Tirsdag 1. desember kl.10 starter salget av Folkehesten 2016. For å kickstarte salget gis lag og forbund hele 10% provisjon på alle andeler som blir solgt og registrert innen nyttår.

De fire første årene med vervekonkurranse i Folkehesten har gitt følgende vinnere:
- 2012: Bodø Travlag
- 2013: Drammentravets Dameklubb
- 2014: Harstad og Oppland Travlag
- 2015: Bodø Travlag

Bodø Travlag har altså vunnet 2 av 4 konkurranse, men det er Harstad og Oppland Travlag som har tjent mest penger i vervekonkurransene til nå med sine snaut 50.000 kroner i provisjon og premier. Hvem vinner i år?

Store penger å tjene for ditt lag!
For å kickstarte salget for 2016-sesongen, har det blitt besluttet at det gis hele 40,- i provisjon pr. andel som selges før nyttår! Det betyr at om alle andelene selges før jul, ligger hele 470.000 kroner til fordeling. For andeler solgt etter nyttår, er provisjonen 20,- pr. andel.
I tillegg kommer premiene på til sammen 40.000 for de beste ververne. Her har alle lag en alle tiders mulighet til å få et ekstra stort bidrag ned i klubbkassa! Sørg for at ”Vervet av”-feltet blir fylt ut med ditt lag!

Stillingen i vervekonkurransen kan du til enhver tid følge her!

Hvordan gjør vi det?
Å kjøpe eller verve folk til å kjøpe andeler via SMS er en metode. En annen er å ta kontakt med travbanen, forbundet eller styret i ditt lokale travlag og si at du ønsker å være med å selge Folkehesten! For salg via nettet, trengs det ingen opplæring. Her er det bare å kjøre i vei gjennom å fronte Folkehesten og sørge for at alle som kjøper, registrerer ditt travlag som verver! Dersom flere lag bidrar, sørger vi for at dere deler på vervingene!.
Trenger dere reklamemateriell? Brosjyrer, plakater, drops/karameller, kulepenner og ballonger som kan deles ut til publikum og bidra til å generere ekstra salg er sendt ut til samtlige baner.
Selg andeler i hvilke hester dere vil, hvor dere vil og når dere vil!

Det er ingen begrensninger på hvilke hester de ulike lagene kan selge andeler i, så det er ingen grunn til å henge med hodet når deres lokale hest er utsolgt! Ved salg av registreringskort eller kjøp via SMS, velger kunden selv hvilke(n) hest han vil ha andel i når denne registreres på folkehesten.no. Gi kunden det han vil ha, og registrer salget på ditt travlag!
Om f.eks stall Bjerke er utsolgt, selg Stall Drammen sine andeler også!

…Og som tidligere vil det være en salgskonkurranse med STORE premier!

Det vil være syv premier å kjempe om! Premiefordelingen er som følger:
10.000,- til det forbund hvor det selges flest andeler* (De tre lagene i hvert forbund som selger mest teller. Norsk Dametravforbund deltar i konkurransen på dette nivået på lik linje med travforbundene)
7000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger flest andeler
6000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger nestflest andeler
5000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger tredjeflest andeler
4000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger fjerdeflest andeler
3000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger femteflest andeler
Det vil også bli trukket ut en premie på 5000,- blant alle de lag/forbund/organisasjoner som står registrert med en eller flere solgte andeler.
Premiene og provisjonen utbetales når salgsperioden er over. (Estimert sluttdato er 31. januar 2016.)