Tjomsland, Kanstad eller begge?

Skrevet av Kim Are Sveen,  27.01.2015
Artikkelbilde

Med 5 dager igjen av salget, leder Nord-Norge Travforbund kampen om å bli beste forbund og Bodø Travlag kampen om å bli beste travlag. Men blir det Folkehest i Nord-Norge?

Med snaue 5 dager igjen av salget av andeler i Folkehesten er det garantert at det blir minst 9 hester med i Folkehesten 2015. Det kan dog bli både 10 og 11 dersom forbund og lag legger inn en siste sluttspurt hvilket det begynner å komme tydeilge tegn på at man gjør spesielt i Nord-Norge.

I skrivende stund er det solgt 9051 andeler, hvilket betyr at om salget hadde vært avsluttet i dag, hadde Folkehesten 2015 hatt 9 deltagere. Det er i øyeblikket et tight race om å unngå å være den stallen som ligger nest sist på salgsstatistikken, en plass som innehas av Nord-Norge p.t., men hvor det er kort avstand opp til Sørlandet på plassen over. Heller ikke Drammen på plassen over der igjen, skal føle seg for sikker på at det blir lokal deltager i Folkehesten 2015.

På samme dag i fjor hadde vi solgt 8918 andeler, mens totalsalget endte på 10406. Gjentar vi det samme i år, er sannsynligheten for at faktisk alle 11 hestene kommer til start stor.

Vi ønsker samtlige staller lykke til i sluttfasen, og håper at alle lag og forbund gjør sitt ypperste for at det blir staller over hele landet også i 2015-sesongen!

Les her og her om hvordan travlaget ditt tjener gode penger på at akkurat DU kjøper andel i Folkehesten 2015!