Månedens hesteeier juli

Skrevet av Espen Edvardsen,  25.08.2015
Artikkelbilde
Flirtin Beach sammen med far og sønn Øyvind og Morten Strand samt kusk Eirik Høitomt. Foto: Hesteguiden.com

Far og sønn Strand fra Halden har lang fartstid innen travet. Far Øyvind kjøpte sin første hest for konfirmasjonspengene i 1962 og siden har det gått slag i slag.

De to meget dyktige amatørene har holdt på med hest i en årrekke, men aldri fått fram noen ordentlig god hest. Det var helt til Flirtin Beach kom til verden. Vi eide mora og er selv oppdrettere av hesten, noe som gjør det ekstra spesielt. Tålmodighet og langsiktig tankegang har vært gull verdt for Flirtin Beach sin del. Vi droppet Derby slik at han skulle få den tiden han trengte. Vi er av den oppfatning at man skal ha det morsomt lenge. Dette har slått positivt ut på Flirtin Beach og denne sommeren har vært som et stort eventyr for oss – sier Øyvind Strand om egenoppdrettede og norgesrekordinnehaver, Flirtin Beach.


Her kan du se intervjuet med Øyvind Strand.


Juryens begrunnelse

Far og sønn Strand fra Halden har lang fartstid innen travet. De to meget dyktige og humørfylte amatørene har gjennom grundig og godt arbeid fått fram en skikkelig vinnerhest i egenoppdrettede og norgesrekordinnehaver, Flirtin Beach. Hingsten startet i to V75 løp i juli og det endte med to imponerende seiere! Månedens hesteeier for juli tildeles Øyvind og Morten Strand.