V75-endringer gjøres gjeldende

Skrevet av Richard Ekhaugen,  15.09.2014
Artikkelbilde
Illustrasjon: Norsk Rikstoto.

Fra og med V75 omgangen på Forus lørdag 20.september innføres et konsept med nye produktegenskaper for norske V75 omganger.

Minst en gang per måned kjøres det V75 omgang med dobbel førstepremie (arrangert Jackpotomgang). I praksis betyr det at da spillet stenger så tilføres sjuerpotten nøyaktig det samme beløp som ligger der fra før. Beløpet hentes fra bonusfond (jokerpott). Det betyr at verdien for 7 rette blir dobbelt så stor som i en ordinær V75 omgang. Første omgang med dobbel førstepremie vil bli lørdag 4.oktober. Etterfølgende omganger fastsettes av Norsk Rikstoto.

Utbetalingsgrensen senkes
- Tidligere har gevinster i premiegruppen for fem og/eller seks rette som understiger 15 kroner blitt overført et bonusfond (jokerpott). Denne utbetalingsgrensen senkes fra 15 til 10 kroner. Det betyr at det oftere vil bli utbetalt premie for fem og/eller seks rette, forklarer produktsjef i Norsk Rikstoto, Øivind Werner Johannessen.

10 000 000 kroner
Norsk Rikstoto fastsetter samtidig en maksimumsgrense for utbetaling av jokerpotten på 10 000 000 kroner. I omganger der kun en bong inneholder alle sju vinnerne vil det altså utbetales en ekstragevinst på 10 millioner kroner. Denne maksimumsgrensen innføres allerede i forbindelse med V75 omgangen på Solvalla mandag 15.september.
Med nye produktegenskaper for V75 vil det ikke være mulig og kun delta i premiepotten for 7 rette (V7). Øvrige produktegenskaper for V75 vil ikke bli berørt.