Bernt på tredje

22.09.2014
Artikkelbilde
Bernt Øksnevad hadde ikke tur med hestene han kusket i EM for amatører på Halmstad travbane idag. (Foto: Hesteguiden.com)

De to første EM-løpene for amatører er kjørt på Halmstad travbane. Bernt Øksnevad har fått en ok start og ligger på tredjeplass..

Bernt Øksnevad kusket 4 Yugo, som havnet i tredje par utvendig fra start. 7 Trick Haro forlot tredje par utvendig etter 800 meter og angrep i tredjespor, men feilet kort etter. Dermed satt Yugo i tredje par utvendig, men hesten hadde ikke mye å sette inn og ble til slutt sjette. Vant løpet gjorde 5 Cash is King og Maurizio Biasuzzi. Hesten innledet i ryggen på ledende 1 Si Potero, fikk luka i siste sving og spurtet ned 9 Ernst Hugo oppunder mål. Sistnevnte hadde svept feltet fra sisteplass på siste langside og tatt seg fram til lederen.

I det andre løpet var Bernt Øksnevad betrodd med 11 Prestige V.G., men hoppa var stingløs etter ryggreise og klarte aldri å blande seg inn i seierskampen. Overlegen vinner var 13 Rosnay, som vant for hjemmehåpet Håkan B. Johansson. Sistnevnte er sammen med italienske Maurizio Biasuzzi på toppen av resultatlisten før de to gjenstående EM-oppgjørene på Jägersro i morgen.