Rekordsetterne hedret

25.09.2014
Artikkelbilde
Lannem Silje harsatt seks norgesrekorder siden sommeren 2013

Bjerke onsdag: Det er over 20 hester som har satt Norgesrekord i løpet av det siste året. Onsdag æret DNT kretsen rundt rekordsetterne med diplom til eier, trener og oppdretter.

I løpet av det siste året har DNT gjort en del endringer i sitt reglement for tildeling av Norgesrekorder. Det har blitt langt flere klasser og dermed også mange flere rekorder. Det har blitt besluttet at det ikke skal deles ut rekordpokaler lenger, i stedet arrangerte DNT norgesrekordkvelden hvor kretsen rundt de respektive hester ble æret med diplom og rosende ord.
Noen av rekordene lever fortsatt mens andre hadde en meget kort levetid. Et par ble faktisk slettet etter en snau time.

Lannem Silje med seks rekorder
Hesten som fikk flest diplom var unikumet Lannem Silje som ble hedret for hele seks norgesrekorder. Tor Wollebæk mottok diplomene på vegne av eieren Ola Skrugstad som var på jakt denne dagen.

Følgende hester har satt norgesrekord i perioden fra sommeren 2013 og fram til 1. september i år; Masaya, Glen Ord Superb, Lionel, Flirtin Beach, Pave Loma, Support Justice, Juliano Rags, Papagayo E., Viking Va Bene, Ulsrud Tea, Lannem Silje, Tekno Odin, Lome Gant, Chellas Girl, Caviar Sisu, Sizzling, King Coral, W.J. Anker N'or, Farmers Julia, Thai Broadway og Ready Eddie.