Hesteeiere.no-hest med ny seier!

Skrevet av Richard Ekhaugen,  04.01.2013
Artikkelbilde
Dee Dee Snyder har løpt inn 30 000 kroner på sine to seneste starter! Foto: Hesteguiden.com.

Andelslagskonseptet Hesteeiere.no ser ut til å administrere en aldri så liten seiersstabler. Fredag kveld vant Odd Arne Sagholens Dee Dee Snyder sin andre strake seier!

To strake seire er det blitt for den fintstammede datteren til Andover Hall, begge triumfene er tatt på Biri. Denne gangen satt "sjefen sjøl", Odd Arne Sagholen, selv opp bak den fire år gamle hoppa. Fra andrepar utvendig angrep Momarken-treneren nedover den siste langsiden, skyllet over konkurrentene og vant helenkelt! Det var en veldig fornøyd trener som i seiersintervjuet bekreftet at han med overlegg tok det pent fra start.

- En del å gå på
- Med fjerdespor i volta synes jeg det var dumt å kjøre galopp. Vi kom fint avgårde og havnet bra til. Hun er fortsatt litt halvlat, og det skal være en del å gå på. Hun er mye bedre med skylapper, men da er også sjansen større for startgalopp. Jeg er veldig godt fornøyd med hoppa. Det er et nytt andelslagskonsept i regi DNT som står bak henne, det er 20 andeler spredt rundt om i Norge som eier henne. Dette var veldig moro!, smilte Odd Arne.

Lukrativt
Vinnertiden ble 1.19,8/2100 meter og hesten fikk 16 000 kroner for strevet, noe som betyr at hoppa har løpt inn 30 000 kroner på de siste to startene. Det begynner med andre ord å bli lukrativt å være andelseier i Dee Dee Snyder! VI i Hesteeiere.no gratulerer alle andelseierne og trener Odd Arne Sagholen så mye med fremgangene.