Hjelpende hånd til hoppeeiere

Skrevet av Richard Ekhaugen,  08.01.2013
Artikkelbilde
Revenue (bildet) ble fulltegnet i Norge i 2012. Hvor mange hopper får den Vestfold-stasjonerte hingsten i 2013? Hesteguiden.com

På bakgrunn av opplysninger gitt i Årsrevyen til TGN, Travrondens Vinternummer og www.stallbredbyn.se har DNTs avlssjef Anders Järnerot laget en fremstilling av norske avlshingsters avgifter for 2013. Her finner du priser for både varmblods- og kaldblodshingster.

Det er ikke alltid like lett å navigere i hingstemarkedet når man leter riktig partner til avlshoppa si. Som en hjelpende hånd har Anders Järnerot laget en fremstilling av norske avlshingsters avgifter for 2013. I tabellene finnes også opplysninger om mankehøyde, og for kaldblodshingstene angis også avlsindeks fra 2011.

Er det hingsteholdere som ønsker å få sin hingst med på listen, er det bare å ringe eller maile direkte til DNTs avlssjef.

Oversikten over varmblodshingster finner du her

Oversikten over kaldblodshingster finer du her

Oversikten over varmblodshingster tilgjengelig i Sverige finner du på ASVTs hjemmeside

Det tas forbehold om eventuelle feil. Alle priser som oppgis på kaldblodshingstene er hentet fra Årsrevyen til TGN. Alle priser som oppgis på varmblodshingstene er hentet fra www.stallbredbyn.se