Dansk lykke i hoppederby

Skrevet av Magne Engebretsen, Equus,  09.09.2012
Artikkelbilde
My Happiness E.P. vant for Bo Westergaard

Selv med en sinke foran seg var 4 My Happiness E.P. overlegen i Hoppederby for varmblodshester. - Jeg synes at hun beviste at hun er årgangens beste hoppe, sa en fornøyd Bo Westergaard.

Lady Va Bene spant til tet, men ut av første sving kom 1 Thai Mahal fram og overtok. Farten var høy, 12,7 første 500 meter og 1.13,3 første 1000. Favoritten 4 My Happiness E.P. satt i tredje par utvendig, men foran seg hadde hun 7 Top Tee som meldte utsolgt for krefter allerede runden fra mål. My Happiness E.P. hadde derfor 40 meter fram til lederen da Bo Westergaard dro i høyretommen på siste langside. Etter en fantastisk sisterunde kom My Happniess E.P. til mål som sikker vinner. 12 Paradise Augustinu/Thor Borg og 10 Amanta Carissima/Geir Mikkelsen avsluttet begge meget bra etter beskjedne posisjoner underveis og la beslag på de to siste pallplassene:
- Jeg synes at My Happiness E.P. idag viste seg som årgangens beste hoppe. Hun var skikkelig bra. Jeg er ikke i tvil om at hun kan følge opp videre, men vi får se hva som blir fortsettelsen. Det er mulig at et løp på Axel Jensen-dagen blir neste oppgave, sier Bo Westergaard. Stall E.P. eier 4-års-hoppa som vant på 1.14,2a/2100 meter. De to neste travet henholdsvis 1.14,4a og 1.14,5a. Førstepremien lød på 300 000 kroner.