Åpning som bestilt

Skrevet av Magne Engebretsen, Equus,  09.09.2012
Artikkelbilde
Dream Play spurtet inn til seier.

Folkehesten Sørlandet, Thai Holiday, så lenge ut som en vinner i Hoppekriterium for varmblodshester, men midt på oppløpet kom luka for 1 Dream Play - som speedet inn til seier for Lars Anvar Kolle.

- Det var synd at hesten utvendig for oss ikke holdt bedre, for da hadde vi holdt unna helt hjem, men jeg er strålende fornøyd med Thai Holidays annenplass og håper at eierne er like glade, sa en fornøyd Øystein Tjomsland etter løpet.

Luka kom altså som bestilt for 1 Dream Play:
- Jeg funderte i hele sisterunden på om luka skulle komme. Da åpningen var der, var det bare å smette ut og avgjøre. Hun er veldig god på kortspeed, så jeg følte meg trygg da vi fikk sjansen, smilte Lars Anvar Kolle. Før han fortsatte:
- Hun var mye bedre idag enn i kvalifiseringen. Nå er hun frisk igjen, så hun skal ha mye å gå på, sa en fornøyd Lars Anvar Kolle. Ekteparet Rune Vidar og Mai Lis Nordum eier Dream Vacation-datteren som fikk 375 000 kroner for å vinne på 1.16,0a/2100 meter. Thai Holiday fikk 187 500 kroner for å bli nummer to på 1.16,1a, mens godt spurtende 11 Chocolatique fikk 110 tusenlapper for å trave 1.16,2a som treer.