Stall Sørlandet til topps!

Skrevet av Kim Are Sveen,  30.10.2012
Artikkelbilde

Etter at samtlige starterklæringer fram til og med 3. november nå er klare, er det ikke lenger noen tvil.

Mange eiere hadde møtt opp da Thai Holiday skulle delta i Norsk Travkriterium
Uansett resultater resten av uka, er STALL SØRLANDET vinner av Folkehesten 2012!
Vi gratulerer alle andelseierne, Øystein Tjomsland, Steven Bogstrand Thorkildsen og resten av teamet rundt Thai Holiday, samt hesten selv for en makeløs innsats! Sportssjef Marianne Klepaker & co ved Sørlandets Travpark er allerede godt i gang med å tenke ut hva slags opplevelse til 100.000 andelslaget skal få!Vi kommer tilbake med mer moro og informasjon etterhvert!

Thai Holiday startet 7 ganger i årets sesong. Hun fikk premie i hvert eneste løp og vant fire av dem. Den største prestasjonen var uten tvil andreplassen i hoppeavdelingen av Norsk Travkriterium. Thai Holiday ender sesongen som Folkehest med 302.500,- kroner innkjørt. For mer info, se www.folkehesten.no.

Ellers er det fortsatt en stor sjanse for at andelseierne IKKE klarer å beholde Thai Holiday etter auksjonen. Med 6 dager igjen av svarfristen på det utsendte tilbudet (som også finnes under "Til Salgs" på hesteeiere.no), må alle som ønsker å være med videre på denne topphoppa kjenne sin besøkelsestid! Husk, det er lov å kjøpe mer enn en andel også for de som ønsker det!

De som ønsker hjelp i forbindelse med kjøp av andeler i Thai Holiday og de andre hestene på Folkehestauksjonen 2012, bes kontakte DNT på 22 95 60 00 og spørre etter Espen.