Pengedryss til forbund og lag!

Skrevet av Kim Are Sveen,  24.10.2012
Artikkelbilde

Folkehesten gjentar fjorårssuksessen som gir klingene mynt i kassa til både forbund, lag og samarbeidende organisasjoner. I år er det hele 377.500 kroner som skal deles ut. Les mer for å vite hvordan akkurat laget DITT kan slå kloa i disse pengene.

Ved registreringer av andeler som er solgt og registrert via www.folkehesten.no (se figuren over), vil det finnes et felt hvor man velger det lag/forbund etc. som man har blitt vervet av. Her er det med andre ord mange penger å tjene bare på å tipse folk om hvem de skal registrere at de har blitt vervet av.
 
Store penger å tjene!
I forbindelse med salget, skal det deles ut ikke mindre enn 337.500,- (28,12 - pr. andel) i provisjon. Her har alle lag en alle tiders mulighet til å få et ekstra stort bidrag ned i klubbkassa! Sørg for at ”Vervet av”-feltet blir fylt ut med ditt lag!

Hvordan kan vi bli med?
Ta kontakt med den trav- eller galoppbanen der dere ønsker å tjene noen ekstra kroner og si at du ønsker å være med å selge Folkehesten! For salg via nettet, trengs det ingen opplæring. Her er det bare å kjøre i vei gjennom å fronte Folkehesten og sørge for at alle som kjøper, registrerer ditt travlag som verver! Dersom flere lag bidrar, sørger vi for at dere deler på vervingene!.
Alle som hjelper til vil få utdelt en tøff t-skjorte, samt flyere, brosjyrer, kulepenner og ballonger som kan deles ut til publikum og bidra til å generere ekstra salg!
Selg andeler i hvilke hester dere vil, hvor dere vil og når dere vil!

Det er ingen begrensninger på hvilke hester de ulike lagene kan selge andeler i, så det er ingen grunn til å henge med hodet når deres lokale hest er utsolgt! Ved salg av registreringskort, velger kunden selv hvilke(n) hest han vil ha andel i når denne registreres på folkehesten.no. Gi kunden det han vil ha, og registrer salget på ditt travlag!
Om f.eks stall Bjerke er utsolgt, selg Stall Drammen sine andeler også!

…Og som i fjor vil det være en salgskonkurranse med STORE premier!

Det vil være syv premier å kjempe om! Premiefordelingen er som følger:
10.000,- til det forbund hvor det selges flest andeler* (De tre lagene i hvert forbund som selger mest teller. Norsk Dametravforbund deltar i konkurransen på dette nivået på lik linje med travforbundene)
7000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger flest andeler
6000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger nestflest andeler
5000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger tredjeflest andeler
4000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger fjerdeflest andeler
3000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger femteflest andeler
Det vil også bli trukket ut en premie på 5000,- blant alle de lag/forbund/organisasjoner som står registrert med en eller flere solgte andeler.
Premiene og provisjonen utbetales når salgsperioden er over.

Noen tips til slutt…

1. Enkleste måte å kjøpe andeler på, skaffe laget sitt kjærkomne provisjonspenger og skaffe seg et godt utgangspunkt i konkurransen på, er å påvirke venner og kjente til å gå inn på www.folkehesten.no, kjøpe andeler og registrere disse på det laget du representerer. Husk også på de hestene du har tenkt til å gi bort i julegave selv!

2. Hjelp trav- og galoppbanene med å selge andeler på løpsdager ved å være en salgsfremmer! Alle som hjelper til vil få utdelt en tøff t-skjorte, samt flyere, brosjyrer, kulepenner og ballonger for Folkehesten som kan deles ut til publikum. I tillegg vil banene trenge hjelp til å registrere andelene til de som kjøper. Ta kontakt med banene og etabler egne registreringsluker/punkt på banene. Husk å registrere andelene som vervet av ditt lag!

3. Dersom dere kjenner noen kjente personer som kunne tenke seg å være med på Folkehesten, selg de en andel og spør pent om vi ikke kan få intervjue dem etterpå!

4. Dersom laget ditt selger 11 av hestene alene, kan dere ta all provisjonen og alle premiene dere får og kjøpe den 12 hesten selv.

Lykke til med salget!